Nova godina u rezidenciji kneza Pavla Karađorđevića

 

Beogradski party serijal pod nazivom “Venus & Mars” i ove godine nas 31. decembra uvodi u 2016-tu uz najbolju muziku u mističnoj rezidenciji kneza Pavla Karađorđevića (Šafarikova 7). Na tri bine, u vili u centru Beograda, nastupiće više od 10 izvođača, a kao i prošle godine očekuje se i specijalan audio-vizuelni performans.

Zakoračite u novu godinu uz Idu Prester, Tijanu T i Kristijana Molnara

Ida Prester, frontmenka kontraverznog elektro benda Lollobrigida i poznata pod pseudonimom Frau Casio, u novogodišnjoj noći će se oprobati kao di-džej i u Novu godinu nas uvesti uz specijalan DJ set. U okviru trosatnog seta nastupiće i Kristijan Molnar, jedan od najtraženijih beogradski di-džejeva, kao i Tijana T i DJ Iguman.

Beogradski Beyond House Crew i Peđa Todorović na Mars Stage-u

Na Mars Stage-u u Novu godinu će vas uvesti članovi beogradske Beyond House ekipe Nikola Vemić, DJ Doo, kao i Ali Guney, najmlađi član ovog elektro sastava. Iako je tursku hranu i DJ pult pre nekoliko godina zamenio beogradskim, Guney je uvek ostao veran svom jedinstvom muzičkom stilu koji će vas naterati da đuskate i u najluđoj noći. Uz BH trojac nastupiće i di-džej Peđa Todorović.

ZLA ZLA SHTEK vam predstavlja ZLA sobu

Osim specijalnog nastupa Ide Prester, u ZLA zobi nas čeka jedinstven audio-vizuelni performans koji će izvesti dvojac Vivre Sa Vie i Kud Sestre uz posebne kostime i koreografiju, kao i mešavinu indi pop i nju rejv zvuka.

Ulaznice za najluđu novogodišnju noć koštaju 1.799 RSD, a u cenu su uključena i dva pića po izboru. Karte se mogu kupiti u svim WIN WIN radnjama, ZLA ZLA shteku, svim “Kafeterija” objektima u Beogradu, DD Tickets-u (Strahinjića Bana 22) ili online na www.ddtickets.rs.

Za više informacija posetite Venus & Mars zvaničnu facebook stranicu ili pogledajte event klikom OVDE

Avatar photo

Autor: Igor