MLADEN TOMIĆ + JOHN BELK @ The Tube

 

Ekipa kluba spremila je paklen vikend pred novu godinu, pripremivši vam fenomelna domaća imena techno scene. Ovog petka, 25. Decembra, u goste nam stiže Mladen Tomić sa svojim četvoročasovnim setom, a uz njega će se naći i jedan od rezidenta kluba John Belk. Karte će se prodavati na ulazu i cena će iznositi 400 dinara.

MLADEN TOMIĆ nosi reputaciju najpoznatijeg bosanskog DJ-a i producenta, koji je uspeo na globalnoj sceni. Klabere je privukao magični techno i tech house stil ovog mladića čija je karijera započeta davne 1999. godine. Sa svojim tadašnjeg partnerom Nikolom Tamamovićem krenuo je da promoviše žurke u Banja Luci, ali i širom zapadnog Balkana. Ne dopustivši da se prašina slegne njih dvojica su osnovali lejbl pod nazivom Night Light Records. Lejbl je izrastao u bogat izvor sopstvenih izdanja i remixa, a stekao je i poštovanje globalnih DJ-eva.

Kako je produkcija ostala na čelu Mladenovog poslovanja, redovno je izdavao trake za neke od najprestižnijih produkcijskih kuća kao što su SCI + TEC, 1605, Terminal M, Suara, Octopus. U martu 2012. godine Mladen Tomić i Sian dostižu prvo mesto na Beatport Techno top 100 sa trakom Front Pocket (Nicole Moudaber remix).

JOHN BELK – Matija Sokić, rezident DJ kluba The Tube, bavi se produkcijom više od 10 godina. Prošlogodišnji je pobednik DJ takmičenja „DJ SET SA ALFOM“, gde je osvojio letovanje na Ibicu. Ove godine prijavio se za svetski poznato Burn Residency takmičenje i ušao u finale. Iza sebe ima 15 izdanja, medju njima je najpoznatiji remix Hot since 82 – „Like you“ koji je izdat za Get Physical label. Belkov singl pod nazivom „Silver Surfer“ izašao je za Knee Deep In Sound u martu i postigla je veliki uspeh našavši se u setu John Digweed-a.

 

Avatar photo

Autor: Igor