The Tube BIRTHDAY party

 

Ekipa kluba ove subote, 26. Decembra, slavi osmi rodjendan Tjuba i pozivaju sve svoje posetioce na proslavu. Za dobar zvuk zaduženi su Nikola Vemić, Peppe, Marko Milosavljević i dvojac ZWEIN, a na klaberima ostaje da naprave dobar provod. Tjub je pripremio i rodjendansku akciju : ALL YOU CAN DRINK, što znači da će sva pića biti besplatna od početka večeri do 01h. Ulaz je FREE TOKOM CELE NOĆI tako da ne odobravamo izgovore za vaš nedolazak. Hvala što nas volite i podržavate sve ove godine! <3

NIKOLA VEMIĆ  je mladi srpski di-džej i jedan od najmlađih kolekcionara vinila. U poslednjih pet godina Nikola je u Beogradu od simpatičnog dečka za di-džej pultom prerastao u kvalitetnog di-džeja od koga u isto vreme možete čuti teški tehno zvuk, kao i melodičnu disko i fank muziku. Svaki od njegovih mikseva ima posebnu emotivnu težinu, pogotovo kada su u pitanju live nastupi. Igrajući se različitim stilovima i žanrovima, uvek prati svoju intuiciju, što ljude navodi na neprekidan ples i igru, bilo da se radi o intimnoj atmosferi kluba ili velikom prostoru pred hiljadama ljudi.

DJ PEPPE jeste ime koje zna svako ko u Beogradu izlazi i sluša elektronsku muziku. Sa podjednakom lakoćom svira sve vrste hausa, elektro, minimal, fank ili disko. Ostaje jedan od nekolicine beogradskih DJ-eva koji u svakom trenutku ume da pogodi raspoloženje publike i napravi nezaboravnu zabavu. Peppe se bespovratno navukao na plesnu muziku još kao veoma mlad, osamdesetih godina prošlog veka, u društvu banovobrdske fank brigade, sa njihovim čuvenim žurkama i piratskim radio izletima. Pored bavljenja muzikom, on je afirmisani biznismen u beogradskoj industriji zabave – suvlasnik nekoliko najpoznatijih beogradskih klubova i barova.

MARKO MILOSAVLJEVIĆ je karijeru počeo kao deo poznate DJ organizacije Teška Mašinerija, zajedno sa Dejanom Milićevićem i Markom Nastićem. Nastupao je u mnogim klubovima na Balkanu, i na svim važnim događajima uključujući EXIT i festivale u Velikom Britaniji, Španiji, Holandiji. Bio je label menadžer prve i najpoznatije domaće etikete Recon Warriors i pod-etiketaRecon Light i Traffica Records, koje su u katalogu imale više od 50 izdanja. Završio je muzičku školu u Trsteniku, odsek klavira, te je muzikom počeo da se bavi već u osmoj godini. Krajem 1999. godine pa do 2005. u nekim kraćim intervalima dosta vremena je proveo u Berlinu, po prodavnicama ploča i povezao sam se sa nekoliko šopova i tako mogao da dobije muziku koju je želeo. Održao je odličnu saradnju sa svojim starim kolegama Nastićem i Milićevićem, pa ih publika često može videti zajedno po različitim žurkama i festivalima.

ZWEIN čine dvojac Nemanja Tankosić I Nenad Jovanović. Kao i ostatak ekipe rezidenti su kluba The Tube, gde ih najčešće možete čuti. Prošle sezone pokrenuli su i novi koncept žurki pod nazivom “Infinity” u sklopu kojih su nastupala svetska imena klabing scene kao što su Guy J, Eelke Kleijn i D nox i Beckers.

 

Avatar photo

Autor: Igor