SURGEON (Dynamic Tension, UK) 14.11. @ Drug§tore

 

U saradnji sa Filipom Xavijem, tehno producentom i DJ-em iz Beograda koji je dobro poznat ljubiteljima tehno zvuka u Srbiji i šire, klub Drug§tore organizuje veliki rejv ovog vikenda. “Verovatno najbolji tehno DJ na svetu”, kako kažu ljudi iz FACT magazina, Anthony Child, poznatiji kao SURGEON, dolazi u petak 14. novembra u klub Drug§tore. Surgeon je vodeća figura tehno scene u Velikoj Britaniji od 1994. godine. Tri albuma izdata za Tresor etiketu, više izdanja za Counterbalance i Dynamic Tension su Surgeon-u učvrstila vodeću poziciju na svetskoj tehno sceni. Tehno obojen industrijskom atmosferom njegov je zaštitni znak i dokazuje da ono što je teško često jeste i pametno i za ples. Surgeon je svojim zvukom uticao na producente oko berlinskog Berghajna kao što je Marcel Dettmann. U svom nastupu, Surgeon briše liniju između DJ seta i lajva. Miljenik je najnovijih tehnologija koje su sastavni deo njegovih eksperimenata. Neka od imena za koje je Surgeon radio remikse su: Dave Clarke, Luke Slater, Green Velvet, Hardfloor, Thom Yorke (Radiohead), Mogwai, Coil, Moderat, Scuba… Na kraju, sigurno možemo da tvrdimo da je Surgeon jedan od najtraženijih tehno DJ-eva današnjice. To pokazuje i interesovanje publike za ovaj događaj. Očigledno je da Surgeon ima veliku bazu poklonika u Srbiji.

SURGEON (Dynamic Tension, UK)

http://www.dj-surgeon.com/
https://soundcloud.com/dynamic-tension

 

Domaću podršku čine:

Filip Xavi, rezident kluba Drug§tore i čovek koji je ovog leta na poziv Dashe Rush nastupao u legendarnom berlinskom klubu Tresor; Lag, promoter underground scene u Srbiji i još jedan naš DJ koji je nastupao u Tresor-uStevie Whisper, nosilac tvrđeg zvuka u ekipi Mystic Stylez i osnivač GLO$$Y serije žurki.

Filip Xavi (Subsist / Sonntag Morgen)

https://soundcloud.com/filip_xavi

Lag (Mord)

https://soundcloud.com/lag

Stevie Whisper (Mystic Stylez / GLO$$Y)

https://soundcloud.com/steviewhisper

Karte za ovaj događaj se mogu kupiti u Bivšem baru (Kosovska 32) po ceni od 700rsd kao i na ulazu kluba 14.11. po ceni od 700 rsd pre ponoći i 900 rsd posle ponoći.

 

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/1490171097916059/

ADRESA: Bulevar Despota Stefana 115 – Poenkareova

(okretnica autobusa: 33, 37, 48, 58)

Više informacija o svim događajima u klubu Drugstore na:

https://www.facebook.com/drugstore.beograd

https://twitter.com/clubdrugstore

http://instagram.com/clubdrugstore

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor