ULAZNICE ZA NASTUP RONI SAJZA JOŠ SAMO DANAS PO PROMOTIVNOJ CENI!

Ulaznice za nastup legendarnog drum’n’bass DJ-a i producenta Roni Sajza, koji je zakazan za 21. novembar u beogradskom Depo Magacinu, još samo danas biće u prodaji po promotivnoj ceni od 600 dinara. Već od sutra, cena ulaznice će iznositi 800 dinara, a moguće ih je kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

Podsećamo – Roni u Beograd stiže kao specijalan gost na događaju posvećenom petnaestogodišnjici rada asocijacije Codex.

Ronijevo muzički put započeo je kada su ga sa 16 godina izbacili iz škole, što je on pokušao da nadomesti posećivanjem prvih haus žurki u rodnom Bristolu. Ovde je dobio inicijalno interesovanje za muzičku produkciju, a razne cake iz tadašnje produkcije zvuka pokupio je u lokalnom klubu za mlade. Uskoro kupuje sempler i pravi sopstveni studio kod kuće, a poznanstvo sa Krust-om, ranih 90ih godina prošlog veka, bilo je sudbonosno za obojicu muzičara. Kroz njihovo druženje i saradnju nastaju etikete „Full Cycle“ i “Talkin’ Loud“, koje su Roniju donele zamah i priznanje na muzičkoj sceni i napravile pravi uvod u „New Forms“ LP kojim je Roni Size & Reprazent krenuo u osvajanje sveta! Do 1999. godine i drugog projekta pod nazivom „In The Mode“, Roni je već bio dobro povezan u muzičkoj industriji, pa se tako na ovom izdanju našlo nekoliko numera na kojima su gostovali Method Man i Rage Against The Machine. Prvi pravi solo album „Touching Down“ Roni je objavio 2002. godine, a izdanje je i do dan danas ostalo jedno od najprodavanijih kada je nezavisni d’n’b žanr u pitanju. Sledi izdanje „Return To The V“ iz 2005. godine, a tri godine kasnije Roni objavljuje deluxe verziju višestruko nagrađivanog albuma „New Forms“ za izdavačku kuću Universal.

Roni će u 21. novembra u Magacin Depou nastupiti sa Youngman MC-jem, a domaću podršku činiće Codex, Rahmanee, Necone, Cooby Selecta, uz B2B set Senzzora i Bohemiana. Ulaznice za ovaj događaj još danas se mogu nabaviti po promotivnoj ceni od 600 dinara, a već od sutra cena ulaznice biće 800 dinara. Karte se mogu kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

Avatar photo

Autor: Igor