Susret generacija: Masai Warriors i Happy People u Barutani ovog vikenda!

 

Spremite se za ozbiljan klabing vikend u Barutani i susret stare i nove DJ generacije. Ovog petka, 14. avgusta posetioce Barutane zabaviće jedan od trenutno najaktivnijih beogradskih DJ kolektiva – Masai Warriors, dok je subota, 15. avgust, rezervisana za nastup legendarnog domaćeg kolektiva Happy People, kom će ovo biti prvi nastup u Barutani posle 10 dugih godina!

Masai Warriors je etiketa osnovana 2010. godine sa idejom da promoviše mlade DJ-eve i producente iz Srbije i Balkana uopšte. Skoro 5 godina nakon osnivanja, Masai Warriors label danas ima preko 20 izvođača, a pohvale stižu i od strane afirmisanih umetnika kao što su Ricardo Villalobos, Maceo Plex, Hot Since 82, Solomun itd. Ovog petka, 14. avgusta, Masai Warriors ekipa nastupa u Barutani, u okviru klupske večeri “Control”, a posetioce čeka celovečernji party dok se za DJ pultom budu smenjivali Zwein, Danijel Čehranov, Vuk Smiljanić i Kid Kimi.

 

 

Nakon 10 godina od svog poslednjeg nastupa u Barutani, Happy People ekipa je ponovo na najlepšoj kalemegdanskoj pozornici! Ovaj DJ kolektiv nastao je još davne 1994. godine, a ekipa koja stoji iza ovog imena direktan je “krivac” za neke od najboljih beogradskih žurki u poreiodu od 1997. do 2005. godine, a zanimljivo je da su 2014. nastupili na Dance Areni Exit festivala povodom proslave 20 godina tehna u Srbiji. Ove subote, Happy People su u Barutani u svom legendarnom sastavu: DJ Goran Zmix Kovačević, DJ Lale & Petko, a ufur će biti besplatan do 00:25 nakon čega će karta koštati 250 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor