AMSTERDAM MUSIC FESTIVAL 2015

 
 
U 2013 godini smo videli udruženje dve najveće kompanije vezane za eventove elektronske muzike koje su nam predstavile prvi Amsterdam Music Festival. Ovaj ikonski pokret je sada svakogodišnji event u srcu najbitnije konferencije elektronske muzike zvani Amsterdam Dance Event.
 
Iako traje samo 2 godine, ovaj mladi festival ce prevazići sva vasa očekivanja i pokazati zašto je Amsterdam centar svega u vezi elektronske muzike. U oktobru  2015, ljudi sa svih strane sveta će doputovati u ovaj prelepi grad kako bi uživali u muzici, umetnosti, tehnologiji i party sceni za koji je Amsterdam poznat.
 
Ove godine Amsterdam Music Festival će trajati dva dana i biti šlag na torti ADE-a. Očekujte najveće svetske dj-eve i hipnotičnu produkciju. “Zovemo ljude sa svih strane sveta da dodju i vide šta Amsterdam nudi.  Muzika je nešto što zbližava ljude i tera ih da naprave nešto lepo i usreće ljude oko sebe”
 
Tokom Amsterdam Music Festivala 2015, 16. i 17. oktobra 2015, očekujemo 15 svetskih DJ-eva u Amsterdam Areni uključujući: 
Alesso, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Hardwell, Klingande,  Martin Garrix, Oliver Heldens, Robin Schulz, Showtek,  Tiësto,  Vicetone i Yellow Claw.
 
 

Avatar photo

Autor: Igor