Tropicall Inn se priključuje humanitarnoj akciji

 

Poslednja žurka u okviru Kalemegdan Summer Festivala, Tropical Inn, koja će se održati uz podršku Heinekena, 28. i 29.avgusta na već dobro poznatom mestu, Beogradskoj tvrdjavi, predstavljaće pravi letnji spektakl. Glavne zvezde žurke biće svetski poznati Deep house duo Tube & Berger i DJ Coyu.

Publika će imati priliku da uživa u megahitovima „Imprint of pleasure“  i „Come on Now“ kojima će se predstaviti Nemački duo. Čuveni DJ Coyu koji „vlada Španijom” , kako piše jedan britanski magazin i osnivač čuvene izdavačke kuće „Suara Music” koja ogroman uspeh postiže zauzimanjem  broj. 1 mesta kako na Beatportu, tako i na Resident Advisoru, osvojio je scenu elektronske muzike svojim velikim trudom.

Drugog dana festivala, 29. avgusta, uz podršku Heinekena, očekuje nas pravi spektakl na kojima će se predstaviti domaći rezidenti. Kao glavne zvezde za DJ pultom naćiće se velikani domaće scene Dejan Milićević i Boža Podunavac. Pored njih publika će imati priliku da prisustvuje nastupu Phill & Dansemore-a i Luke Vukovića & Ivana Radojevića.

Usled teške bolesti Nemanje Ivanovića-Manye, člana dobro poznatog sastava Calavera & Manya, koji treba da nastupaju kao podrška velikim DJ legendama, Tropical Inn se priključuje akciji prikupljanja novca za DJ Manyu, kojem je pomoć preko potrebna. Organizatori su odlučili da će 100RSD od svake karte odvojiti za Nemanjinu operaciju, kako bi se što pre omogućio oporavak.

Karte za prvi dan festivala mogu se kupiti po ceni od 700 RSD na blagajni Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a.
Beogradska tvrdjava poklanja pozivnice za drugi dan festivala 29.avgust , a možete ih osvojiti preko dole navedenog linka:  http://www.kalemegdansummerfestival.com/sr/ulaznice/osvoji

 

 

Tu je i SMS 100 na 3030 za ove koji opravdano ne mogu da dođu!!!

 

 

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor