Švajcarski house mag 2. septembra na lansiranju Ritual Records etikete!

 
U eri u kojoj elektronska muzika doživljava svoj vrhunac, Ritual Records pravi korak dalje  i poziva Kalabrese & Rumpelorchester, koji ce vam predstaviti sasvim novo iskustvo, putovanje kroz magiju, mistiku, istoriju I kulturu, koncept Mythologia.
 
Na Ušću dveju reka, na mestu sa jednim od najlepših pogleda na stari grad i Kalemegdansku tvrđavu, na splavu koji odiše egzotikom, splavu Hot Mess, u časove sutona, drevna bića slavenske mitologije pridružiće se  proslavi života, hrane, ljubavi i muzike.
 
 
Kao obožavaoci ethno house zvuka, bićete u jedinstvenoj prilici da dotaknete i porazgovarate sa božanstvima i mitskim stvorenjima starim čak 3000. godina, uživate u zalasku sunca i živim performansima lokalnih umetnika, izvrsnoj hrani i osvežavajućem piću, a sve to na prvoj u nizu Mythologija žurki.
 
​Događaj je humanitarnog karaktera te je ulaznica na žurku u vidu poslate sms poruke na broj 3030. Novac ide u prilog akciji “Bitan je život”, a više informacija možete dobiti putem sajta www.budihuman.rs
 
Lineup:
 
KALABRESE / Zurich / Rumpelmusig
 
+ support
 
Calavera Manya / Ritual Records
 
Sophia Morel / Beat
 
Rudhaman / Ritual Records
 
Teo Trunk / Ritual Records
 
M.U.T.O.R. / Beat
 
 
 

Avatar photo

Autor: Igor