SVE JE SPREMNO ZA NEZABORAVAN EVENT! VILSONOVO ŠETALIŠTE POSTAJE PLESNI PODIJUM! 

 SVE JE SPREMNO ZA NEZABORAVAN EVENT! VILSONOVO ŠETALIŠTE POSTAJE PLESNI PODIJUM! 

Događaj koji će obeležiti prvi vikend Sarajevo Film Festivala zasigurno je Garden of Dreams w/ Hot Since 82, koji ove nedelje, 13. augusta dolazi na Vilsonovo šetalište.

Svi smo već dobro upoznati sa činjenicom da Garden of Dreams ekipa organizuje najbolje event-e, pa tako sada već tradicionalno, prvi vikend Sarajevo Film Festivala je rezervisan upravo za njih. Tim povodom, u grad nam stiže trenutno najveća muzička tech house zvezda, Hot Since 82 koji će na svoj dobro poznati način razmrdati kukove mnogobrojne publike. Rado viđen gost u Sarajevu, miljenik plesnih klubova i festivala širom svijeta, osiguraće svim građanima i posjetiteljima Sarajeva muzičku eksploziju i nezaboravne momente, koji će se desiti na Vilsonovom šetalištu

Ova fenomenalna lokacija je novo mesto za Garden of Dreams događaj te još jedna u nizu unikatnih plesnih podijuma, ispod krošnji najlepšeg šetališta u Sarajevu. Budući da je u toku najveći festival filma u regionu, ali i šire, u grad je pristigao veliki broj turista i posetilaca festivala te sa sigurnošću možemo reći da će ovaj događaj biti prepun pozitivne energije i sjajne atmosfere. 

Prognoza najavljuje dan prepun sunčeve svetlosti, a sa njom nam pristižu i prvi dj-evi koji će otvoriti ovaj event, a oni su Alain i Coem te dvojac pod imenom The Provincials. Sjajnu uvertiru u nastup svetske zvezde omogućiće najpoznatiji dvojac na ovim prostorima After Affair, dok je nastup Hot Since-a 82 predviđen za 21:00 sat. Zatvaranje ovog događaja ostavljen je za b2b set Garden of Dreams rezidenta pod imenom Luka Čikić i Rajot. 

Ako ste u Sarajevu, ne propustite ovaj spektakularni događaj i budite deo nečeg posebnog, nečeg što će se prepričavati još dugo nakon što zvukovi muzike utihnu. Ograničen broj ulaznica za ovaj događaj će biti dostupan na ulazu. Event počinje u 15.00 sati. Vidimo se! 

Avatar photo

Autor: Igor