Sve je spremno za Sea Dance Festival!

Danas u 13h biće otvoren Sea Dance festival, na kojem će nastupiti preko 123 izvođača na 5 festivalskih bina! Kapije festivala otvaraju se u 19h, dok će tokom dana dnevne žurke na Dance Paradise, Regge i Latino stageu svakog dana počinjati u u 13h, i ulaz je besplatan. 

Smešten na predivnoj Jadranskoj obali, Sea Dance festival predstaviće omiljene bine sa EXITa i brojne svetske, muzičke i regionalne zvezde. Pored GLAVNE BINE kapaciteta 30000 ljudi, SEA DANCE festival predstavlja još i DANCE PARADISE, REGGAE STAGE, SILENT DANCE, LATINO STAGE, CINEMA i Full.feel.CHILL ZONU. Morsko izdanje EXITa obeležiće nastupi nekih od najvećih zvezda današnjice. Prvo veče, nastupiće razigrani Jamiroquai, na čelu sa ekstravagantnim pevačem Džej Kejem, koji će 30.000 ljudi navesti na nestašni fanki ples. Zvezda druge večeri biće super popularni Example live, autor hita “Changed the Way You Kiss Me”, koji će na Jazu ekskluzivno predstaviti i svoj novi album. Festival će u furioznom ritmu zatvoriti Underworld, jedan od najvećih sastava u istoriji elektronske muzike. Pored navedenih, na festivalu će nastupiti i druge svetske i regionalne zvezde kao što su Klingande, Juan Atkins, Timo Maas, Roger Sanchez, Patife, Mirk Knight, Bad Copy, Darkwood Dub, Eddy Temple-Morris, Eyesburn, Lollobridgida, Kiril Djaikovski ft. TK Wonder i mnogi drugi!

 

 

ULAZNICE

Od utorka, 15. jula ulaznice za Sea Dance biće dostupne samo na ulazima na festival i to po cenama od 44 eura za sva tri dana festivala, dok će 25 eura iznositi dnevna ulaznica za utorak, a 20 eura za sredu i 20 eura četvrtak. VIP ulaznice za festival se mogu nabaviti po ceni od 100 eura, dok će VIP GOLD ulaznice, koje podrazumevaju ulaznicu za sva tri dana festivala kao i ulaz na VIP humanitarne žurke 16. i 17. jula u eksluzivnom kompleksu Dukley Gardens. Zamena vaučera za narukvice za kupce ulaznica za Sea Dance festival će se obavljati na ulasku na festivalski prostor. Zamensko mesto će se nalaziti na samom prostoru Jaza, a zamena će biti vršena u sledećim terminima:

UTORAK 08.07.2014. od 14h do 03:00h

SREDA 09.07.2014. od 17h do 03:00h

ČETVRTAK 10.07.2014. od 18h do 03:00h

Zbog pojave preprodavaca i falsifikatora na društvenim mrežama, apelujemo na posetioce da ulaznice za Sea Dance festival, kupuju na zvaničnim mestima za kupovinu ulaznica.

ULAZI

Kapije Sea Dance festivala otvaraju se svakog dana u 19 časova, a zatvaraju se u 3 sata posle ponoći i nakon tog vremena nije moguće da se uđe na plažu. Ulaz na plažu u toku dana se ne naplaćuje. Za program do 19/20 sati na binama Dance Paradise, Latino, Regge dozvoljen je besplatan ulaz. U drugom – večernjem delu programa od 22 sata, ulaz je moguć samo uz narukvicu. Apelujemo na posetioce da na festival dođu ranije kako bi izbegli gužve na kapijama. Ulaz na festival je dozvoljen samo na jasno obeleženim i obezbeđenim ulazima, samo uz ulaznicu ili akreditaciju. U toku jedne večeri možete ući na festival samo jednom. Ukoliko izađete osoblje na ulazu neće biti u mogućnosti da vas ponovo pusti unutra.

SEA DANCE KAMP

Sea Dance kamp pretenduje da postane najpopularnije stecište kako domaćih kako i inostranih posetilaca festivala, mesto gde se žurka ne završava. Kamp je otvoren od 14.do 22. jula i mesto u kampu iznosi 30 eura po osobi, i ne obuhvata boravišnu taksu od 0,80 eura po danu, koja se plaća na licu mesta. Plaža Jaz, nalazi se na samoj obali mora, svega 50m od jedne od najlepših plaža Jadrana i usred glavnih festivalskih zbivanja, na svega 50m od festivala. Za one koji nemaju opremu za kamp, istu će moći da ga kupe tokom festivala. Cena šatora iznosiće 30,17 eura, vreća 17, 24 eura, podloga 4,31 eura. Unutar kampa postoji market, Foodland, tuševi sa toplom i hladnom vodom, umivaonicima i toaletima i recepcija koja radi non-stop. Ne treba da brineš ni o komarcima i ostalim insektima jer smo i o tome razmišljali. Za sve posetioce kampa biće dostupan i besplatan Wi Fi. Boravak u kampu čini jedinstvenom i neponovljivom iskustvo na festivalu, za sve one koji žele da steknu nova poznanstva, uživaju u predivnoj prirodi i plaži Jaz.

PLAĆANJE FESTIVALSKOM KARTICOM

Glavna prednost ovog sistema je da posetioci festivala ne moraju da pogađaju unapred šta će piti te večeri, već mogu jednostavno da uplate novac koji planiraju da potroše tokom trajanja festivala i da poručuju koje god piće žele. I najvažnije za posetioce, preostali novac na kartici posetioci mogu da povrate u bilo kom trenutku na festivalu. Veoma je bitno sačuvati račun PRVE uplate jer bez njega nije moguća refundacija preostalih sredstava! Pročitajte sve informacije u vezi sa plaćanjem festivalskom karticom na ovom linku. Festivalskom karticom na Sea Dancu možete kupiti sokove, pivo, vino, vodu. Hrana u Foodlandu plaća se kešom, debitnim i kreditnim karticama.

Avatar photo

Autor: Igor