ITAL I ULTRAVOICE OVOG PETKA U BARUTANI

Odlična trens žurka očekuje posetioce Barutane ovog petka, 18. jula, kada će za DJ pultom Barutane nastupiti DJ-evi i producenti Ital i Ultravoice! Dan kasnije – u subotu, 19. jula, beogradski party kolektiv „Kišobran“ predstaviće svoj melodični DJ set, koji vešto kombinuje elektro-pop i rok motive.

Čileanski producent i DJ psytrance žanra, Ital, u muzičkom svetu je već više od 14 godina. Zanimljivo je da je karijeru započeo kao gitarista eksperimentišući kroz razne vidove populane muzike sve dok nije došao do trensa, koji je od tada njegov izbor. Vlasnik je i prve čileanske psytrance etikete „Antu Records“. Njegov kolega iz Izraela – Avi Levi poznatiji kao Ultravoice, pridružiće mu se za DJ pultom Barutane iste večeri, a ovaj momak već 10 godina vlada trens scenama širom sveta. Žurka je zakazana za petak, 18. jul u 23h, a ulaznice za ovaj događaj mogu se kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 500din.

Ital

Samo dan kasnije, u subotu 19. jula sa početkom 23:00, ekipa kolektiva „Kišobran“ vraća se u Barutanu! Njihove plejliste prepune su svežih hitova i zlatnih klasika, uz uslov da se pleše, skače i dobro provodi, a ako volite Arcade Fire, Daft Punk, Radiohead ili Crystal Castles – znajte da su njihove pesme obavezno štivo „Kišobran“ set-liste. Karte po ceni od 200 din mogu se kupiti na ulazu u Barutanu na veče događaja.

Sledeći vikend u Barutani biće podjednako uzbudljiv! Već u petak, 25. jula, desiće se repiza najveće drum’n’bass žurke ovog leta. Veče pod nazivom „Drum&Bass All Stars“ sa početkom u 22h doneće nastupe najboljih domaćih d’n’b didžejeva pa će se tako za DJ pultom Barutane pojaviti Codex, Level, Delikt, Džonidža, Euphorics i mnogi drugi. Subota, 26. jul, rezervisana je za poslednju „Lovefest 2014“ promo žurku ove godine. Muziku će puštati Boža Podunavac, Noise Destruction, John Jogurt, Kristijan Molnar, Calavera & Manya i Nikola Vemić, a posetioci će imati priliku da osvoje vredne nagrade!

BARUTANA@FACEBOOK

Avatar photo

Autor: Igor