Zvezda „X Faktora“ najavila najveći festival ljubavi u zemlji

Talentovani Makedonac u čiji su glas zaljubljene sve zemlje bivše Jugoslavije istakao je da mu je bilo veoma drago da sarađuje sa mladim di-džejevima, kao i da mu je čast što je deo projekta koji slavi ljubav.

„Veoma sam ponosan što sam deo pesme, koja će biti himna ovogodišnjeg Heineken Lovefesta. Smatram da je ljubav sila koja pokreće ne samo ljude nego i u čitav univerzum i nadam se da će ova pesma pomoći svima da se podsete ko smo i zašto postojimo“, rekao je Kajmakoski.

Poslušajte himnu Heineken Lovefesta

 

Inače, osmo izdanje festivala ljubavi ugostiće neke od najpoznatijih predstavnika svetske muzičke scene kao što su zvezda house muzike Eric Prydz, britanski di-džejevi Mark Knight i James Zabiela, kao i predstavnici Detroit tehno scene Jeff Mills, Robert Hood i Kenny Larkin. Među brojnim izvođačima iz celog sveta nalaze se i holandski di-džej Tom Trago, nemački dvojac Tiefschwarz, norveški di-džej Finnebassen, Makam, duo Adana Twins, Doctor Dru, Tama Sumo, kao i vlasnik renomiranog lejbla „Novel Sound“ Levon Vincent.

Na binama posvećenim promociji elektronske muzike nastupiće i najveće domaće zvezde među kojima su Marko Nastić, Marko Milosavljević, Dejan Milićević, Vlada Janjić, kao i prošlogodišnja pobednica Burn Residency takmičenja Lea Dobričić.

Kao i svake godine u muzičkom programu će moći da uživaju i ljubitelji roka i hip hopa, a zvezde Bushmills Live bine biće Partibrejkersi, Bad Copy, hrvatska grupa Let 3, crnogorski dvojac Who See, kao i Rambo Amadeus i Kanda Kodža i Nebojša. Svoje nastupe potvrdili su i Ritam Nereda, Goribor, Nikola Vranjković, Prti Bee Gee, VIP, niški sastav Stereo Banana, grupa Za Dž i više od 40 izvođača.

Trenutna cena ulaznice za sva tri festivalska dana iznosi 2.499, dok je cena jednodnevne karte 1.199 dinara. Heineken Lovefest pokrenuo je i akciju „3+1“ u okviru koje je na tri kupljene karte svaka četvrta ulaznica za festival ljubavi besplatna. Ulaznice za Heineken Lovefest mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji ili naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.   

 

Kompletan program po danima možete pogledati OVDE

Avatar photo

Autor: Igor