Sve je spremo za najbolje izdanje Nektar Fresh Wave Festivala do sada!

 Sve je spremo za najbolje izdanje Nektar Fresh Wave Festivala do sada!

Šezdeset renomiranih izvođača sa svetske i regionalne muzičke scene nastupiće na devetom Nektar Fresh Wave Festivalu, koji će se ove godine održati od 5. do 7. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

Banjalučku tvrđavu Kastel obeležiće najjače izdanje festivala do sada, a nakon više od šesnaest meseci, sve je spremno da se ponovo družimo i uživamo u muzici, slaveći  ljubav i radost druženja na najboljem festivalu u BiH. 

Očekuje nas trodnevni spektakl bez premca sa do sada najvećom binom Main Stagea i festivalskom produkcijom koja do sada nije viđena u ovom delu planete! Više od pedeset izvođača nastupiće na devetom izdanju Nektar Fresh Wave Festivala, a među njima i apsolutne ikone svetske elektronske scene: Sven Väth, Ilario Alicante, Nastia, Victor Ruiz.Deborah De Luca, John Digweed. 

Više od 80% VIP i 60% regularnih festivalskih ulaznica je već rasprodato, smještajni kapaciteti u Banjaluci su poprilično popunjeni, a interesovanje regionalne festivalske publike je najveće od kad festival postoji. Prema dosadašnjim podacima festival će posjetiti ljubitelji elektronske muzike iz više od 20 svjetskih zemalja, a pred festivalski period ove godine je i u znaku velikog broja zahtjeva za akreditovanje novinarskih ekipa iz zemlje, regiona, svijeta. 

Rezidenti Nektar Fresh Wave Festivala Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja i Woodie predvode regionalne izvođače koji će se ovog ljeta pridružiti headliner-ima festivala! Energy bina Nektar Fresh Wave Festivala i ovog ljeta predstavlja najtraženiju regionalnu muzičku polsasticu, a listu izvođača koji će nastupiti na ovoj bini predvode imena kao što su: Petar Dundov, Space Motion, Forest People, Damir Hoffman, Marko Vuković, Roxa, Coeus, Sinisa Tamamovic, Kristijan Molnar, Bokee, TKNO, Miloš Vujović i mnogi drugi! Za ljubitelje živih nastupa, a na Jegermeister LIVE bini Nektar Fresh Wave Festivala, pobrinuće se Vojko V, Klinac, Krankšvester, Ajs Nigrutin i Timbe, Marčelo, Brutal Protest, Kosnik, Fox, Surreal. Osim festivalskih bina posetioce očekuju fan zone i drugi sadržaji koji će se realizovati u saradnji sa medijskim pokroviteljima, prijateljima i partnerima festivala.

Ulaznice za deveto izdanje Nektar Fresh Wave Festivala dostupne suna prodajnim mjestima u Banjaluci: Trg Krajine i Hogwarts Pub, adostupne su i putem ticket servisa Kupikartu.ba i na njihovim prodajnim mjestima širom regiona. U prodaji su paket trodnevne ulaznice po cijeni od 60 KM / 30 €, trodnevne VIP ulaznice po cijeni   100 KM / 50 €, jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM / 15 € i jednodnevne VIP ulaznice po cijeni od 50 KM / 25 €. Napominjemo da svi koji su zadržali prošlogodišnje ulaznice iste mogu iskorititi za ulazak na ovogodišnje izdanje festivala.

Avatar photo

Autor: Igor