Zvezde Afterlife-a Fideles u Beogradu na Matinée Festu!

 Zvezde Afterlife-a Fideles u Beogradu na Matinée Festu!

Matinée Fest ovog leta će ugostiti najveće svetske zvezde elektronske muzičke  scene, na Kalemegdanskoj tvrđavi, kod Pobednika.  

Fideles se pridružuju fenomenalnom line up-u, na kojem su već Honey DijonSébastien Léger, Rodriguez Jr. kao i zvezde domaće DJ scene, Andrew Meller,  Kristijan Molnar, After Affair, Marko Milosavljević, Vemić, Nexie, Mimi x FY i Luka  Čikić

Italijanski dj duo Fideles, zvezde Afterlife-a, spremni su da impresioniraju ljubitelje dobrog zvuka svojom muzikom koja spaja melodiju i epsko stvaranje zrelog i savremenog zvuka.  

Ovogodišnje izdanje festivala trajaće tri dana 26-27-28. Avgusta. 

Prodaja jednodnevnih karata počinje od ponedeljka 02. Avgusta u 13h po  specijalnoj promo od 1290 dinara za najbrže kupce! 

Zbog ekskluzivnosti događaja i maksimalnog ugođaja broj karata je ograničen,  1000 ulaznica će biti pušteno u prodaju na dnevnom nivou. 

Karte za festival se mogu kupiti preko GIGS TIX-a i DD tickets-a kao i u Vulkan  knjižarama

Jednodnevne regular karte – 1290rsd 
VIP jednodnevne karte – 2000rsd 
Dvodevne karte – 2390rsd 
VIP dvodevne – 4000rsd 
Trodnevne karte – 3490rsd 
VIP trodevne karte – 5500rsd 

Dvodevne karte kupljene za prošlogodišnji festival, važe za dva ovogodišnja festivalska dana, četvrtak 26. i subotu 28. Avgust. Jednodnevne karte kupljene za prvi dan prošlogodišnjeg festivala kad je trebao da nastupi Rodriguez Jr. važe za subotu 28. Avgust.   Jednodnevne karte kupljene za drugi dan prošlogodišnjeg festivala kad je trebala  da nastupi Honey Dijon važe za četvrtak 26. Avgust.  

Za sve ostale informacije pratite nas na Instagram i Facebook profilu.  

Ovaj poseban festivalski dragulj je upravo ono što je falilo beogradskoj publici i  ultimativnoj gradskoj zabavi. U ovom momentu, dobija još veće značenje nakon zatišja u kome je Beograd bio zbog restrikcija usled epidemiološke situacije.

Avatar photo

Autor: Igor