Svemirska supernova! David GTronic za Novu u Svemirskoj Kafani!

Premijerno u Beogradu, ljubitelji elektronskog zvuka imaće priliku da čuju južnoameričkog producenta i DJ-a David Gtronic-a, u okviru dočeka SuperNove 2014. godine u Svemirskoj Kafani.
Opšte poznat po onome što sam voli da nazove “agresivni hard gruving techno”, pod velom muzičkog misticizma, na granici je između prirodnog i veštačkog, čemu i inače teži u životu. Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice and Dubfire su samo neka od imena u čijim setovima se mogu čuti njegova izdanja. Prepoznat je od renomiranih izdavačkih kuća poput Suara, Monique Musique, Serkal, Kina Music, Oblack…
Posle leta provedenog na Ibici, David sada živi i stvara u Berlinu, a 31.decembra stiže u Beograd kao novogodišnji poklon beogradskim klaberima.
Pored GTronic-a nastupaju našoj publici dobro poznati Predrag Janus, Battric & MIVU, Luka Vuković i Ivan Radojević, Mirko Lazarević, Vid Marjanović i Grab Your Beat.

Novogodišnja žurka počinje u 21h traje do 05 kada se nadovezuje after koji će trajati do 12h. Cene karata na ulazu u klub će biti 1700din za žurku dočeka i 1000din za after.

Žurka se nastavlja 1.1. u 21h u Svemirskoj kafani, pa od 05-12h after. Muziku će vrteti klaberima dobro poznati beogradski i novosadski dj-evi na čelu sa zvezdama Božom Podunavcem i Vladimirom Aćićem. Slušaćemo Petra Suhareva, Milana Živanova, Klausa, Miloša Jovanovića, a after rade naši najdraži afteraši Mancha i Dj MarkPanic.

Cene karata za reprizu će biti 1000din za žurku, a za after 600dn.

Avatar photo

Autor: Igor