Umek stigao u Beograd, sve spremno za spektakl!

Umek, jedan od najboljih svetskih DJ-eva, stigao je u Beograd i sprema nezaboravan provod za oko 5000 fanova u Genex Impulse Hall-u! Umek će biti ubedljivo najveća inostrana muzička zvezda koja će nastupiti u Srbiji u okviru dočeka Nove godine, a po dolasku je najavio provod za pamćenje.
 
Umekov šou na ekskluzivnom „Heineken Lucky Records“ događaju u novogodišnjoj noći biće njegov prvi nastup u Beogradu posle sedam godina pauze: „Totalno sam oduševljen što ponovo dolazim posle toliko godina pauze, daću sve od sebe da svi na podijumu đuskaju celu noć. Malo je reći da očekujem pravu ludnicu!Puštaću moj tipični Umek / 1605 set, što znači najmanje dva sata sveže, energične muzike koja vam mrda kukove i stopala i očekujem eksploziju energije na podijumu. Srpska publika je uvek spremna na ludi provod, tako da nas ništa ne može zaustaviti!
 
Iako važi za istinsku muzičku zvezdu na globalnom nivou, Umek je veoma skroman, tako da se organizatori nisu suočili sa nerealnim zahtevima. Istaknuto je samo nekoliko stavki, među kojima su neizostavni srpski specijaliteti, domaće vino i nekoliko vrsta čajeva, kao i obavezna DJ i audio oprema vrhunskog kvaliteta koju će koristiti tokom nastupa.
 
Zbog reputacije koja ga prati, Umek će sigurno biti najveća ali ne i jedina zvezda događaja, na kome će uz njega nastupiti i vrhunski regionalni i domaći di džejevi. Na gramofonima će se do jutarnjih časova smenjivati slovenački DJ i Umekov veliki prijatelj i dugogodišnji saradnik Veztax, hrvatski DJ Edy C i domaće snage Speedy, Marko Milosavljević, Vladimir Aćić i Kobaya.
 

Ulaznice se mogu nabaviti još samo danas i sutra po aktuelnoj ceni od 3.300 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i u Bilet servisu, Domu Omladine Beograda, TC Ušće i na biletarnici Kombank Arene. U prodaji su i VIP ulaznice po ceni od 5000 dinara, koje posetiocima obezbeđuju dodatnu dozu uživanja u novogodišnjoj noći.

Avatar photo

Autor: Igor