Svemirski vikend

sreda 6.8. u 18h

Plutajuća sreda
 
Draga ekipa, ovoga leta i sreda je postala deo svemirskog vikenda! 😀 Uveli smo novi letnji eksperimentalni koncept u formi matinea – plutanje, talasanje, transcedentalno žurkanje uz neke malko drugačije, naravno mnogo lepe, muzičke žanrove. Slušaćemo IDM * Downtempo * Triphop * Chillout * Autonomic * Dub * Funk * Jazz sa Vidom i  njegovim specijalnim gostima!
Vidimo se sredom!
 
Startujemo svake srede u 18h!
 
Line up:
 
Vid Marjanovic
 
 
+ GOSTI !
 
Ulaz free
 
 
četrvtak 7.8. u 23h
Panike bez!
 
Ovo je jedan od mnogih iskuliranih, optimističnih i nasmejanih svemirskih četvrtaka – ovo je PANIKE BEZ! Domaćin (i muzički vodič) je autostoper kroz galaksiju i NoStress Guru, poznat po svojoj nehejterskoj i nesmrštenoj facijalnoj ekspresiji – DJ MarkPanic (ReStart, Wf, UsB) i njegovi ortaci saputnici 😛 Ovog četvrtka bespaničnog  specijalni gost je:
 
MANCHA (ReStart, A Must Have)
 
——————————————————————————-
 
Links:
 
 
ULAZ FREE as always!
 
 
petak 8.8. u 23h
Vid Marjanović, Andreja Z b2b Depra, Antrax & Ivika live
 
Gostujući doktori astronauti ||Vid, tim Zelić i Depra, Antrax aka TypeTheory i Ivika|| su zaduženi da ustanove zbog čeka je univerzum iskašljao ovakve oluje i zašto su nas oluje namagnetisale tako da možemo na sebe da zalepimo čak po 3 supene kašike istovremeno. Ovog srećnog datuma, 8.8., odaslaćemo zajedno sa njima sirup protiv kašlja uz muzičku terapiju dragom univerzumu, a da se razmagnetišemo baš i ne moramo bitno je da ostanemo u PLUSU! 
+++++++++++++++++++++++++++++
Svemirski Tim Lekara Specijalista:
 
+VID MARJANOVIĆ
+ANDREJA Z b2b DEPRA
+ANTRAX aka TYPE THEORY
+IVIKA live
 
++++++++++++++++++++++++++++
Linkovi:
 
 
 
subota 9.8. u 23h
 
KULTURA predstavlja Tehno Maraton
 
KULTURA se odnosi na celokupno društveno nasleđe neke grupe ljudi, to jest na naučene obrasce mišljenja, osećanja i delovanja neke grupe, zajednice ili društva, kao i na izraze tih obrazaca u materijalnim objektima.  Ona, sama po sebi, razdvaja ljude od drugih vrsta, jer ih odvaja od biološki determinisanih nagona i uči veštinama prihvatanja načina ponašanja u određenom društvu. Osnovno značenje reči KULTURA potiče od latinske reči cultus, u značenju obrađivanje, gajenje, negovanje. To vodi do zaključka da je kultura sve ono što je čovek stvorio svojim radom, a u svrhu održanja, poboljšanja i napretka ljudske vrste! 
 
 
    IZVOĐAČI 
◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾
 
  
ALEXANDAR IVKOVIĆ // SHOXY // MIHAJLO // 
NIKOLA 5. B2B NEMANJA KOLJANIĆ
 
LOKACIJA 
SVEMIRSKA KAFANA  
Savski kej bb 
Beograd 
 
11PM-09AM 
 
LINKOVI 

 

 
 
Avatar photo

Autor: Igor