Svemirski vikend – 2 GODINE SVEMIRA!!!

 
četrvtak 28.5. 23h

Panike Bez

Žurka četvrtkom, jer živi smo i može nam se! Zagrevanje i pravi uvid u nikad jači vikend – uz hosta majstora bez Panica i specijalne goste!

Line up:
Mark Panic / BA, WF, USB
Aleksandar Petrović / Mmlo Inc.
Panprophet / Mars Flowers, Notch Komplex

ULAZ BESPLATAN

 

petak 29.5. 23h

Cuartero [Spain] Presents Sanity

U Svemirskoj Kafani će nastupiti poznati mladi producent i DJ iz Malage (Španija) koga karakteriše groove and bass stil, miksovan sa zavodljivim vokalima. Iako je mlad, iza njega je već uspešna karijera obzirom da je sa 15 godina izbacio svoje prvo izdanje. Cuartero izdaje za velike svetske kuće kao što su Desolat, Moon Harbour, Saved Records, Viva Music itd. Njegove trake podržavaju velikani ovog zvuka –  Loco Dice, Marco Carola, Robert Dietz, Paco Osuna, Nicole Moudaber i Stever Lawler. Pored Cuartera će nastupiti i Aleksandar Ivković, John Belk, Luka Vuković b2b Ivan Radojević. 

Ulaz: 300 do 1am, posle 400
 
 
 
subota 30.5. 23h

2 GODINE SVEMIRA

Dve godine velikog praska zajedničkog žurkanja i odličnih DJ-eva koje smo slušali uz koje smo se pomerali do iznemoglosti, predobrih traka, ručica u vis, istopljenih svetlucavih osmeha na densfloru! Ovu žurku posvećujemo svima vama koji ste ostavili neprocenjivi trag u Svemiru, obeležili ga svojim zvukom i pokretom, bez kojih nikad ne bi bio ovo što jeste! Poklanjamo vam 14 sati euforije uz velemajstore zvuka koji je zaštitni znak Kafane! Takođe, dobili smo i rođendansko iznenađenje u vidu popodnevnih setova – dakle žurka će trajati od 17h!!!!!

*Ulaz je u potpunosti FREE, a terasa otvorena :P*

Line Up 22-12h
*
Intro by Del Muki 
Sophie J b2b Sugar Lobby 
Christian Rütz LIVE // Copenhagen, Denmark
Mihajlo b2b Luka Concrete 
Dr.Adji b2b Predrag Janus 
Del Muki b2b GIO
Mancha b2b Mark Panic 
Goya

Avatar photo

Autor: Igor