Velika tehno žurka u Čelarevu! Dolazi kLaus iz organizacije Public Pee

 

Ne vidimo se prvi put, ali je ovo naša prva žurka i akcenat je naglašen na energiji, zabavi, igranju… Imamo iskustva sa privatnim žurkama manjeg kapaciteta u našem mestu, a ovoga puta smo odlučili da podignemo sve na naš trenutni maximum.

Kao što kažu da su dela bolja od reči, i zato vam predstavljamo:

21:00h – 22:00h Stanchez (Warm-up DJ Set+Live Perc Act)
22:00h – 23:00h Boris V
23:00h – 00:30h Stefan Colakovic
00:30h – 02:30h kLaus
02:30h – 04:00h Gandramen

kLaus

Na početku karijere nastupao je kao duo sa Orange-om, a njihov produkcijski talenat prepoznaju Dandi & Ugo iz label-a Italo Business, sa kojima zajedno izdaju stvar Glandibus za Imigrant Records. Dalje pod okriljem AlterNacije, Orange & Klaus nastavljaju odvojeno svoje karijere na obostrano slaganje. Najzapaženiji zajednički nastup su imali na EXIT festivalu 2008., Klaus u međuvremenu nastavlja saradnju sa Italo Business ekipom i nastupa na njihovom festivalu u Italiji zajedno sa DJ-evima: Dandi & Ugo, Piatto, Uto Karem i poznatim novosadskim DJ-em Vladimirom Aćićem, inače svojim bliskim saradnikom. A u godinama koje slede Klaus je rame uz rame sa svetskim facama poput: Gaiser, Dave Clarke, Steve Bug, Marco Bailey, Chris Liebing, Adam Beyer, Kr!z, Paco Osuna, DJ Rush i mnogi drugi. Sad je saosnivač organizacije Public Pee i već dugo uspešno nastupaju i predstavljaju srpsku elektronsku scenu i kulturu.

https://www.facebook.com/klaus.publicpee
https://www.facebook.com/publicpee
https://soundcloud.com/klaus_and_sloxxx
https://www.mixcloud.com/klauspuh/

STEFAN COLAKOVIC

Tek na početku svoje DJ karijere, ali varnica je pukla sad već davne 2008. pogledavši neprocenjive trenutke sa Exit festivala i tu je jednostavno nastala čista ljubav prema elektronskom zvuku i celokupnoj kulturi. Nije ostavio mnogo iza sebe live nastupa, jer se fokusira na produkcijski deo scene. Izbacio je par traka na etiketama iz Nemačke i Engleske i sprema još novih izdanja sa drugim evropskim underground etiketama. Naporan rad i odricanje od nekih stvari se polako isplaćuje. Pušta uglavnom Techno i House trake.

Ovde možete da čujete njegove najsvežije mixeve
i mixeve sa privatnih žurki:
https://www.mixcloud.com/stefan-colakovic/

Ovde možete čuti njegovu produkciju:
https://soundcloud.com/stefancolakovicmusic

Gandramen

Gandramen aka Dragan Kukolj je nastupao dosta puta rame uz rame ili back to back sa Stefanom Čolakovićem na privatnim žurkama i imaju dosta dodirnih tačaka i razmišljanja oko elektronskog zvuka, čak i sarađuju na produkcijskom delu gde se očekuju uskoro plodovi tog rada. Gandramen je skroz techno čovek, što bi rekli. Njegova strast prema tehnu je zaista velika i tu strast, energiju jednostavno morate doživeti, jer je teško pričati o osećanjima.

Stanchez

Stanko Dimitrijević nam dolazi iz Kragujevca pod nazivom Stanchez. Stanko je sa devet godina ušao u svet muzike, a sa 14 je to podigao na veći nivo počevši svirajući klavir. Stanchez-ovo glavno oružje za DJ pultom su perkusije. On je perkusionista već duži niz godina i često ih koristi u mix-u. Stanchez će nam se predstaviti ovog puta kao warm-up DJ i sigurno je da će vas zagrejati za ono što tek treba da nastupi.

Audio-vizuelna tehnička podrška: VBaudio team

Ekipa zadužena za javni red i mir:

Klub za obaranje ruku ‘’СРПСКИ ВИТЕЗ’’ koji je osnovan 2012. godine radi popularizacije sporta i širenja sportskog duha među mladima. Od svog početka ostvarili su zavidne uspehe, kako na domaćim, tako i na međunarodnim takmičenjima. Za veoma kratko vreme uspeli su da dobiju 6 državnih prvaka i postanu ubedljivo najuspešniji klub u zemlji, jer u proseku osvoje više od polovine medalja na domaćim takmičenjima. Takođe, svake godine počevši od 2011. u Čelarevu održavaju turnir “ČELAREVO OPEN” koji je svake godine sve popularniji, i treba ga posetiti.


CENA KARTE: 150 RSD

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor