Svemirski vikend

 

ČETVRTAK 26.2. 23h

Techwrtak

Techwrtak Techwrtković je predvikendsko zezanje i hvala mu i slava mu! 

Ovoga puta zavrteće ga Dr.Adji I Predrag Janus. Ulaz je free, piće je alkoholno, a muzika vrhunska ;D

 

SUBOTA 28.2. 00-04h

Before AfterParty with Pion

Uvodimo novi koncept žurke – BEFORE AFTER WARM UP! To je isključivo A.M. žurka, a dešava se pre aftera ;D Za hrabre duše klabinga koje ipak gotive da na after odu ili ostanu sa žurke, a ne od kuće, PION vrti jedan odličan warm up žur pred *Belgrade Afterhours*

SUBOTA 28.2. 04-09h

Belgrade Afterhours

Rađanje zimskog Sunca uz savršene zvuke Mancha & Panic aftera! After u Svemiru, Svemir na reci, reka Suncem okupana! B there.

Mancha | Mad Mole Music, BA
Mark Panic | WF, USB, BA

SUBOTA 28.2. 23-09h

TECHNODROM 10. ALL STARS

U subotu 28. februara u Svemirskoj Kafani će biti održan deseta jubilarna Technodrom žurka u organizaciji 031Republic.

Technodrom žurke su poznate po širokoj selekciji umetnika za miksetama. Cilj je predstavljanje najkvalitetnijeg elektronskog zvuka u regionu, ljubavi prema muzici i clubbing kulturi i povezivanje glava koje rade na istim talasnim dužinama. Technodrom okuplja jedinstvenu ekipu koja doprinosi stvaranju prelepe energije koja nam ne da da odemo kući ni posle aftera! Deseti put po redu, Technodrom ekipa muzikom briše granice na Balkanu i širi pozitivni vajb preko Hrvatske i Bosne, Crne Gore, pa širom cele Srbije. 031Republic kroz Technodrom pokazuje koliko je bilo važno i vredno ulagati u talenat i razvoj mladih ljudi iz Srbije i regiona koji ranije nisu imali priliku da nastupaju pred većom publikom.

Postavku za DJ pultom, ovoga puta činiće domaći i DJ-evi iz regiona koji su obeležili prethodne Technodrom žurke. Za najbolje trake za provod na dendfloru pobrinuće se: Ervin Mandari i Shi Pe iz Hrvatske, Goran Emkić iz Bosne i Hercegovine, Soft85 iz Crne Gore i domaći DJ-evi: Needle, Minimalistic, Klaus, Grab Your Beat, samLUDA i rezidenti Technodroma i predstavnici 031Republic – Luka Vuković i Luka Radojević.

 

 

Avatar photo

Autor: Igor