Sven Väth je prvi headlajner ovogodišnjeg Fresh Wave festivala!

 Sven Väth je prvi headlajner ovogodišnjeg Fresh Wave festivala!

Fresh Wave Festival će se i ove godine, od 6. do 8. avgusta, održati na više festivalskih bina i ugostiti neka od najvećih i najpoznatijih imena svetske i regionalne muzičke scene! Ovog leta na banjalučkom Kastelu slavićemo  zajedništvo, solidarnost i ljubav prema životu! 

Nismo pogrešili kada smo rekli da se radi o apsolutnoj ikoni elektronske muzike i izvođaču bez kojeg ovaj žanr ne bi imao puno smisla. Sven Väth je bez sumnje jedan od najvažnijih izvođača u industriji. Svenovi muzički počeci sežu u 80-te godine prošlog veka, a sa više od 30ak godina na sceni mnogo je pridoneo celokupnom žanru techna i to kako u muzičkom tako i u biznis segmentu. Kultni Cocoon njegovo je master delo, a fantastični setovi od Ibice, koju je proslavio, do industrijuma Berlina i to oko sveta, učinili su Papa Svena i njegov Cocoon legendarnim! 

Neverovatan je uticaj ovog nemačkog DJ-a i producenta zahvaljujući onom što je radio elektronski zvuk postao je, kroz poslednjih 35 i više godina, koliko i ovaj izvođač slavi na svetskoj sceni, deo svetskog mainstreama.

Predstojećeg vikenda objavićemo narednog headlajnera festivala, a radi se o dvojcu koji je u proteklo vreme pokazao da su svetska elektronska senzacija broj jedan! Pratite nas i saznajte više uskoro, a do tada uživajte sa nama u novom druženje putem Live Stream DJ setova na Facebook stranici festivala. 

#ostanikodkuće i prati FWF DJ setove, a o svim drugim detaljima informiši se na Facebook stranici ili sajtu Fresh Wave Festivala!

Avatar photo

Autor: Igor