SVETLOSNI SHOW I DJ ZVEZDE ODUŠEVILE VIŠE OD 5 HILJADA KLABERA NA GATES OF AGARTHA FESTIVALU!

 SVETLOSNI SHOW I DJ ZVEZDE ODUŠEVILE VIŠE OD 5 HILJADA KLABERA NA GATES OF AGARTHA FESTIVALU!

Photo by: Marko Obradovic Edge

Počeo je muzički spektakl Gates Of Agartha u Cave Romane u Vinkuranu u Istri. Više od 5 hiljada klabera iz celog sveta s dolaskom mraka imalo je prilike uživo videti dugo najavljivani svetlosni show koji je obasjao istorijski kamenolom i sve odveo u jednu novu dimenziju.

Ovaj pristup bio je vođen ljudskim umom. U spoju s novim tehnološkim modelima i AI umetnom inteligencijom stvoren je impresivni futuristički doživljaj. Najbolji regionalni fotograf, kad su u pitanju muzička događanja, Marko Obradović Edge, zabeležio je neopisive doživljaje koje publika imala prilike doživeti u idealnim uslovima.

Photo by: Marko Obradovic Edge

Prve večeri nastupili su mega popularni Adriatique i Seth Troxler koji su dobro poznati i hrvatskoj publici koja ih je ispratila dugim ovacijama. Prvog dana drugog izdanja Gates Of Agartha nastupili su i TSHA, Miguelle & TONS i hrvatski DJ Yakka.

Kakva je ovo bila najava večerašnjeg spektakla na kojem nastupaju Bedouin, Dixon, Vintage Culture, Avantgart Tabldot i hrvatska DJ legenda Felver. Na pulskom aerodromu poslednjih je dana takođe prometno s obzirom na to da uz redovne pune letove, ova dva dana sleću i brojni privatni avioni.

Festival je počeo prie dva dana Welcome partijem u pulskom Kaštelu na kojem su nastupili Ace Brothers, Jamie S i Zoe Dona. Festival zajednički organizuju hrvatski muzički brend BSH i američki Gate, a održava u saradnji s Turističkom zajednicom Opštine Medulin. Ulaznice za poslednju veče Gates Of Agartha Festivala mogu se kupiti u sastavu Entrio.hr.

Photo by: Marko Obradovic Edge

Avatar photo

Autor: Igor