Svetska mega zvezda dolazi na Lovefest

 

Svetska di-džej senzacija i jedan od najpoznatijih producenata današnjice Fedde Le Grand, ovog leta dolazi na Lovefest. Kao jedna od najvećih zvezda festivala ljubavi Fedde će nastupiti na Fire Stage-u, a publika će premijerno moći da čuje njegov najnoviji album.   

“Volim da dolazim u Srbiju, jer su svi uvek divni prema meni. Na Lovefest sa sobom donosim mnogo ljubavi i novih pesama, a jedva čekam da vidim koja će od njih među prvima postati hit”.

Fedde Le Grand iza sebe ima impozantnu karijeru i brojne hitove među kojima je i pesma „Put Your Hands Up For Detroit“, koja ga je proslavila na svim kontinentima. Mešanjem više žanrova uspeo je da privuče različitu publiku, a zbog specifičnosti seta i scenografije koje priprema za Lovefest, kaže da će ovogodišnji nastup biti za pamćenje.

Osim Fedde Le Granda, Fire bina će ugostiti svetske zvezde među kojima su Dubfire, Booka Shade, James Zabiela, Ame, Wankelmut, Juan Atkins, Danny Daze, Carlo Lio i brojne domaće i regionalne izvođače. 

Akcija 3+1 oborila sve rekorde

Akcija u okviru koje se kupovinom tri karte četvrta dobija besplatno nadmašila je sva očekivanja organizatora. Akcija još uvek traje, a trenutna cena trodnevnog paketa za ostrvo ljubavi je 22 EUR (2.640 RSD). Ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim Eventim i DD Tickets poslovnicama u Srbiji.

Naručivanjem na sajtu uz kartu je moguće obezbediti i brzi ulaz za one koji ne vole da čekaju u dugim redovima, kao i smeštaj u Lovefest kampu ili nekom od vrnjačkih hotela.

Da podsetimo, Lovefest koji je i ove godine podržan od strane Heinekena biće održan od 6. do 8. avgusta u parku pored gradskog jezera u Vrnjačkoj Banji, a očekuje se da će ga posetiti više od 60.000 ljudi iz zemlje i sveta.

Avatar photo

Autor: Igor