We Rave Vol.5 with Timmo(DRUMCODE/OCTOPUS)

 

Nišlije će u petak u klubu Klinika imati prilike da na petom izdanju serijala We Rave čuju jednog od najperspektivnijih mladih tehno di-džejeva današnjice – u pitanju je Timmo.

Muzičar za koga nije teško primetiti da je podjednako talentovan kako u studiju, tako i za miks pultom. Rođen u Plovdivu, Timmo počinje da se bavi produkcijom već sa 14 godina. Ljubitelji elektronske muzike prvi put su se upoznali sa njegovim radom kada je Carl Cox u svom podkastu pustio njegov remix za RNSSTR ”The Joker”. Uskoro će se njegove trake naći u setovima brojnih velikana tehno scene poput Svena Vätha, Adama Beyera, Nicole Moudaber, Jewel-Kida i mnogih drugih. To su pratila izdanja za Octopus, Allenza, Driving Forces Recordings, a zatim je usledio i EP koji ga je lansirao u sam vrh produkcije elektronske muzike – izdanje za čuveni Drumcode. Štaviše, Adam Beyer je izjavio da mu je to jedno od omiljenih izdanja sa njegove etikete.

 

Domaću podršku čine, sada već poznati niškoj publici, D.R.N.D.Y i Filthy Kid. D.R.N.D.Y. se za ovo kratko vreme, pored sjajnih izdanja za etikete poput Selected, Funk’n Deep i Reload, može pohvaliti i zapaženim nastupima u Beogradu i Crnoj Gori, dok je Filthy Kid (Skryptöm, DSR) već navikao publiku na dinamične i groovy setove.

Cena karte za ovu žurku iznosi 200 dinara, a rezervacije i dodatne informacije možete dobiti na broj 062 388 890.

FB event: https://www.facebook.com/events/624753047659363/

 

We rave, what about you?

Avatar photo

Autor: Igor