Svetski festival na Kalemegdanu!

 

Koncept Kalemegdan Summer Festivala zamišljen je kao projekat koji će Beogradsku tvrđavu pretvoriti u simbol vrhunskog provoda, gde će se tokom letnjih meseci organizovati najbolji događaji u gradu, što posetiocima iz celog sveta neće ostaviti vremena za predah.

U sklopu Kalemegdan Summer Festivala, biće organizovana tri velika događaja- Happy Life, Serbia Wonderland i Tropical Inn.

Prvi od tri velika događaja u okviru Kalemegdan Summer Festivala, pod nazivom Happy Life, 06.juna na terenima K.K. Partizana, koncipiran je kao tech-house žurka, kojom se započinje festivalsko leto na Beogradskoj tvrđavi.

Organizatori najavljuje dobro poznato ime iz jednog od legendarnih, svetskih DJ dua, koje će iskusne klabere i prave ljubitelje elektronske muzike potpuno oduševiti.

Mesec dana kasnije, 3. i 4. jul rezervisani su za veliki Serbia Wonderland Festival, koji je prošle godine okupio preko 12 000 posetilaca, a ovog leta zvezde Tomorrowlanda dovodi na Beogradsku tvrđavu.

Dannic je prvo veliko ime, koje će se naći na line up-u festivala, a uskoro nas očekuje otkriće imena još jedne DJ legende, koja će raspametiti fanove Serbia Wonderland festivala.

Zanimljiva scenografija, mnoštvo performera i vrhunski specijalni efekti po kojima je ovaj magični festival prepoznatljiv, upotpunjeni fantastičnom prirodom Kalemegdana, predstavljaće pravu audio-vizualnu senzaciju za sve posetioce festivala.

Poslednji u nizu, zakazan za sam kraj leta dolazi nam Tropical Inn, 28. avgusta takođe na terenima K.K. Partizana. Noć vrelih, tech-house bitova, šarenih tropskih boja, scenografije sa palmama koje će vas u mislima odvesti u tople, morske krajeve. I uz sve to DJ dvojac, sa jedne od najvećih svetskih deep i tech house etiketa, planetarno poznat po svom hitu, koji asocira na potpuno “utiskivanje“ zadovoljstva, uz koji je đuskanje do ranih jutarnjih sati u potpunosti zagarantovano.

Beogradska tvrđava je za prvih hiljadu posetilaca obezbedila specijalnu cenu od 2.500 dinara, za sve dane trajanja festivala!

U prodaji se nalazi i “mini paket“, koji obuhvata Happy Life i Tropical Inn, a njegova cena iznosi 1.200 RSD. Paketi karata mogu se naći na svim blagajnama Eventima, kao i u prostorijama Jungle Tribe-a. Takođe, u prodaji se mogu naći i karte za pojedinačne događaje, a više informacija o samom festivalu, danima iznenađenja i žurkama zagrevanja, pogledajte na FB stranici OVDE

 

 
Avatar photo

Autor: Igor