Tajlandska lepotica Nakadia stiže u Barutanu 26. avgusta!

 

Jedna od najatraktivnijih predstavnica lepšeg pola u svetu globalnog DJ-inga i pravi mag za DJ pultom, Nakadia, stiže u Barutanu sledećeg petka. Biće to žurka za prepričavanje jer uz Nakadiu nastupa snažna domaća podrška u sastavu Lea Dobričić, Ilija Đoković & Nick Lawyer.

Muzički put lepe Nakadie počinje na rodnom Tajlandu. Zemlja u kojoj je rođena nije joj pružila dovoljno mogućnosti za razvijanje muzike kojom je oduvek želela da se bavi. Prvi posao je bio modeling – ovaj poziv omogućio joj je da proputuje svet i zaljubi se u elektronsku muziku koja je u to vreme doživljavala svoj procvat. Ubrzo joj je je postalo jasno da želi da bude DJ, kupila je plejere i krenula da vežba. Eksperimentišući sa žanrovima u samom početku, otkrila je da joj afintet najviše “leži” u minimalu, deep hausu i tek hausu. Seli se u Berlin 2011. godine i tu stvari postaju zanimljivije – Nakadia se oprobava u produkciji i ubrzo stiže singl “Check & Run”, koji postaje prvi klupski hit u 2013. godini i provodi čak sedam nedelja na Beatport Techno top 40 listi! Danas, Nakadia je jedna od vodećih dana na svetskoj elektronskoj sceni sa preko 1000 nastupa duž 60 zemalja i prebukiranim rasporedom mesecima unapred. Ova mlada dama nastupila je u mnogim legendarnim klubovima širom sveta, kao sto su Watergat Berlin, The Egg London, D Edge Sao Paolo, Lola Shangai i mnogi drugi.

Sledećeg petka, 26. avgusta, Nakadia stiže u Beograd – i to u Barutanu, najlepšu letnju muzičku pozornicu na otvorenom. Dobrodošlicu za DJ pultom će joj, u ime svih Beograđana, poželeti Lea Dobričić, Ilija Đoković i Nick Lawyer – a ukoliko i sami želite da vidite i čujete set ove nesvakidašnje dame, ulaznice možete kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 600 dinara. Požurite i nabavite svoju kartu na vreme jer će već od utorka, 23. avgusta, cena karte biti nešto viša.

Avatar photo

Autor: Igor