DELIMO KARTE :: Tale Of Us, Recondite, Dixon i Miss Kittin stižu na APGRADE VIKEND!

 

Kulminacija letnje klabing sezone u Beogradu, i ove godine je Apgrade Weekendkoji će se održati 2. i 3. septembra na Kalemegdanu, u rovu ispod Vojnog muzeja.

Tokom dve noći pod otvorenim beogradskim nebom nastupaće neka od najtraženijih imena svetske elektronske scene kao što su neprikosnoveni vladar Resident Advisor liste i nepogrešivi nemački maestro Dixon, te najtraženiji svetski DJ tandem Tale of Us. Na istoj bini nastupiće i ultimativni “live techno” majstor Recondite, te apsolutna elektro-heroina Miss Kittin. Domaću podršku u najlepšem potezu Beogradske tvrđave, pružiće im naši međunarodno priznati izvođači Marko Nastić, Tijana T i Vladimir Ivković, te iskusni Apgrade rezidenti Gordan Paunović i Vlada Janjić.

Dvodnevne ulaznice za ceo Apgrade Weekend, prodaju se na blagajnama Gigstixa i Eventima po prvoj, ranoj ceni od 1590 dinara za parter i 2590 za VIP terasu, a sledeće cene ulaznica biće više. Ulaznice za pojedinačne večeri biće u prodaji neposredno pre Apgrade vikenda, ukoliko se prethodno ne rasprodaju svi kompleti. Kapacitet je ograničen na 2.500 posetilaca po večeri, a vikend ulaznice će ispred ulaza biti menjane za narukvice.

Dixon (Steffen Berkhahn) važi za jednu od omiljenih ličnosti globalne muzičke scene sa čak tri godine na prvom mestu prestižne Resident Advisor liste! Njegov putni raspored jedan je od naintenzivnijih sa preko 100 nastupa godišnje, među kojima su svi vodećim festivali Timewarp, EXIT, Sonus, Weather, Dekmantel, Nuit Sonores, te najugledniji klubovi kao što su Nitsa, Robert- Johnson ili Pacha. Zajedno sa dvojcem Âme, vodi prstižnu etiketu “Innervisions”. Njegov brend žurki, “Lost in a Moment”, jedan je od najcenjenijih u svetu i poznat po neobičnim lokacijama sa kulturnom dimenzijom, zbog čega je njegova odluka da nastupi na Apgrade vikendu bila prirodna.


Tale of Us je dvojac koji čine italijanski virtuozi sa berlinskom adresom, Matteo Milleri i Carmine Conte. Čuveni Mixmag ih je 2015. proglasio za najbolji DJ tandem, a iste godine su bili drugoplasirani na Resident Advisor listi, odmah posle Dixona. Njihovi DJ setovi stižu sa najvećih svetskih pozorinica kao što su Coachella, Secret Solstice, Time Warp, a njihov nastup sa festivala Nuit Sonores smatra se jednim od najboljih “Boiler Room” setova uz preko 2 miliona Youtube pregleda. Impresivnu produkciju objavljuju na kultnim etiketema kao što su “R&S”, “Visionquest”, “Life & Death” ili “Minus”, a ubedljivo najvažnija numera u poslednjih par godina „Another Earth“ postavila je Tale of Us u sam vrh svetske elektronske scene! Ove godine pokrenuli su svoju noć u čuvenom klubu “Space” na Ibici, pod nazivom “Afterlife”, a spisak gostiju uključuje imena kao što su Dixon, Recondite, Âme, Marcel Dettman, DJ Harvey, Mind Against i naša Tijana T!

Recondite (Lorenz Brunner) je zahvaljujući brojnim izdanjima i maestralnim nastupom uživo, postao jedan od najtraženijih izvođača na elektronskoj sceni. Glasovima publike iz celog sveta 2014. osvojio je titulu „The Best Live Act“ na top listi Resident Advisora, na kojoj je i dalje u samom vrhu. Redovni nastupi u klubovima Berghain, Fabric, Concrete i Nitsa doneli su mu vodeće pozicije na svetskim festivalima kao što su Melt!, ADE, Nuit Sonores, Dekmantel i Time Warp gde je nastupao uz Ričija Hawtina, te ubrzo postao jedan od rezidenata famoznih ENTER žurki na Ibici. Izdaje za vodeće izdavačke kućama kao što su “Ghostly”, “Innervisions”, “Dystopian”, “LIfe & Death” i brojne druge.

Miss Kittin (Caroline Herve) je andergraund heroina čije su elektro himne dostizale vrhove svetskih top lista, a čiji je zvezdani status potvrdio i prestižni magazin Billboard uvrstivši je na listu 15 najvažnijih žena elektronske scene! Njen prepoznatljivi vokal definisao je saradnje sa nekim od najuticajnijih producenata andergraund scene kao što su The Hacker sa „Frank Sinatra“, „Stock Exchange“ ili „1982“, Felix Da Housecat sa „Siver Screen Shower Scene“ i „Madame Hollywood“, te Sven Väth sa tehno šansonom „Je t’aime“ i Golden Boy sa kolosalnim hitom „Rippin’ Kittin“. U saradnji sa minimal tehno magom Dubfireom nastao je jedan od nezaobilaznih hitova „EXIT“, inspirisan našim čuvenim festivalom. Njen bogati opus sadrži izdanja na uglednim etiketama među kojima se nalaze “International Deejay Gigolo”, “NovaMute” i “Goodlife”.

Apgrade Weekend 2015 – Aftermovie day 1: 

Apgrade je u proteklih godinu dana u Beograd doveo neke od vodećih elektronskih umetnika, kao što su to Richie Hawtin, Nicolas Jaar, Loco Dice, Chris Liebing, Mathew Jonson, Dave Harrington, Mike Huckaby, Function ili Efdemin, ali i brojne nove talente među kojima su Valentin Stip, Julian Jeweil, Sebastian Mullaert, Fabio Florido, Caleb Calloway i drugi.

 

DELIMO KARTE:

Uvek smo vam delili karte za najjače žurke, tako da ni ova neće biti izuzetak! Delimo vam po 3 karte za petak i subotu, šerujte ovu najavu na vašim profilima (mora da bude public share kako bismo mogli proveriti) i javite se u inbox naše fb stranice (ime, prezime, Apgrade i dan za koji želite kartu).

Molimo vas nemojte nam slati poruke tipa “Kada ćete objaviti pobednike”, mnogo poruka nam stiže i bez podela i stvarno ne stižemo da odgovaramo svima. Kao i uvek dobitnicima javljamo u inbox. Trudimo se da ispoštujemo sve koji se više puta jave tako da nemojte da gubite nadu možda baš ovaj put vi dođete na red 🙂 

 

Avatar photo

Autor: Igor