CMOK Closing Open-Air Season w/ Shoxy, Zlathichi, Runy

 

Subota, 03.09.2016
Alcazar Bar, Crvenka (Izletište Potok)
————————————————————————————-
CMOK Vas poziva na poslednji ovogodišnji open-air event. Imaćemo priliku da ugostimo dva sjajna artista o kojima nije potrebno puno govoriti. Vidimo se prve subote u septembru mesecu na već dobro poznatoj lokaciji!
————————————————————————————-
Shoxy / Desolat Music GroupJesus Loved You
Shoxy je svoju karijeru gradio kao rezident beogradskih klubova Industrija i Omen. Još kao mlad nastupao je na velikom broju događaja organizovanih na teritoriji Srbije.Njegovo produkcijsko umeće fokusira se na tačku u kojoj se sastaju tehnička spretnost i infektivna mešavina house i techno groove-a.Tokom proteklih nekoliko godina na njegovom portfoliju se mogu pronaći imena velikih DJ-eva kojima je bio podrška. Neki od njih su: Dubfire, John Digweed, Carl Cox, Chris Liebing, Ritchie Hawtin, Loco Dice, Marco Carola, Davide Squilacce, valentino Kanzyani i mnogi drugi.
Sa izdanjima na etiketama poput Desolat, Minisketch, Titbit, Jesus Loved You, and Sleep Is Commercial, Shoxy je ostavio upečatljiv trag na svetskoj techno i tech house sceni, a njegove trake se mogu čuti u setovima mnogih DJ-eva na festivalima širom sveta.Nakon završetka studija u dve produkcijske škole, zbog velike želje da pomogne mladim ljudima u Srbiji da steknu znanje iz te oblasti, Shoxy je proveo 4 godine kao nastavnik audio produkcije u dve veoma poznate škole audio produkcije.Veliki broj njegovih učenika čini današnju srpsku muzičku scenu. Strast za muzikom nikada ne prestaje. I dan danas, Shoxy je stalno zauzet u studiju, radeći mastering, produkciju, što mu je i dalje omiljena stvar pored puštanja ploča.Kao DJ, na podijumu stvara posebnu energiju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/shoxy
————————————————————————————-
Zlatnichi / Moon HarbourNOEXCUSE
Zlatan Muslić , rođen 08. februara 1989. godine u Sarajevu, Bosna I Hercegovina. Svoje prve muzičke sklonosti pokazuje u osnovnoj školi, gdje je trenirao ples, a nedugo nakon toga upisuje i osnovnu muziču školu “Novo Sarajevo” , odsek klavir. Uporedo završava dve osnovne škole 2004. godine i tu počinje priča koja traje do danas, a vezana je uz elektronsku muziku. Godine 2004. Počinje učiti osnove DJinga i svoj prvi gig imao još 2005. godine u kultnom klubu “The Bar” u Sarajevu. Od ove godine Zlatnichijeva muzika će se naći na nekim od najvećih labela današnjice. Put od potpunog anonimusa do veoma respektabilnog imena trajao je manje od godine, a budućnost i vreme rade u njegovu korist. Potpuna predanost, posvećenost, ljubav i vredan rad su ključni faktori koje svedoče o tako velikom uspehu. Mnogo više voli da se pojavljuje u ulozi DJa!
SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/zlatnichi
————————————————————————————-
Runy / CMOK
SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/stefan-roncevic
————————————————————————————-
DJ Servis Lazy Sound System
————————————————————————————-
Cena karte na ulazu do ponoći je 300RSD, posle toga 400RSD.

 

Avatar photo

Autor: Igor