Legendarni Luigi Madonna za savršen početak techno serijala u Maximusu

 

U 11. po redu sezoni koju će i ove godine superklub Maximus proslaviti sa svojim vernim posetiocima, očekuju nas kvalitetne žurke na koje su svi navikli kada je kotorski klub u pitanju: kvalitetni izvođači, vrhunski zvuk i light sistem čine da se na svakoj žurci provedemo kao nikada u životu.

Zapišite petak, 9. septembar u svojim party kalendarima, jer nastavljamo u kvalitetnom ritmu sa vrhunskim izvođačima. Za mix pultom čuvene “elektronske katedrale” naćiče se italijanski producent i DJ Luigi Madonna. Posle Velike Britanije i Italije, techno mag stiže i u Crnu Goru, zahvaljujući diskoteci Maximus, nakon koje će nastupiti i na prestižnom holandskom Aweknings festivalu sa legendarnim Josephom Capriatijem.  Jedna od najvećih techno zvezda današnjice, Luigi Madonna, ostvario je velike simpatije u regionu, pokazavši izuzetne veštine miksanja, uvek opipavajući puls mnogobrojne publike. Ovo je njegov prvi nastup u Crnoj Gori na kojem ne očekujemo ništa manje od pucanja zglobova rasplesanih clubbera na dance flooru čuvene arene Maximusa.

Talentovani italijanski producent i DJ, Luigi Madonna započeo je svoju karijeru veoma mlad. Inspiraciju za svoju muziku pronalazio je u radu velikana tehno muzike kao što su Jeff Mills, Adam Beyer, Chris Liebing i Joseph Capriati. Kvalitet njegove muzike je brzo prepoznat te od 2008. godine Luigi izdaje muziku za poznate lejblove kao što su Drumcode, Alleanza, Sleaze Records i Plus 8. Debitujući na jednom od „svetih mesta“ kada je techno zvuk u pitanju, crpio je iskustva miksanja svirajući sa legendama elektronskog zvuka kao što su: Joseph Capriati, Ben Sims, Par Grindvik i mnogi drugi. Prvo izdanje „Submarine“ potpisano od strane Structure records, praćeno je važnim saradnjama sa Simplex records, overdrive music i drugima. Neki od najznačajnijih projekata potpisani su od strane poznate etikete Loose record, a predstavlja dinamičnu strast prema muzici i beskrajno istraživanje novih zvukova.

Podrška za party u Maximusu koji na samom startu garantuje dobar provod dolazi nam u liku i djelu beogradskog techno maga Speedy-ja, producenta i DJ-a neslućenih veština, koji će mix pult podeliti sa hercegnovskim muzičkim mađioničarem P.S. – om.

Speedy, jedan od  najtalentovanijih DJ – eva i producenata na ovim prostorima, nastupao je u gotovo svim gradovima i državama u regionu, da bi nakon toga usledila gostovanja u inostranstvu. Bez ikakvih problema možemo da kažemo, jedan je od najvećih poznavalaca i kolekcionara techno zvuka na ovim područjima. Sarađivao je sa DJ velikanima kao što su:  Cristian Varela, Ben Sims, Marko Nastić, Dejan Milićević, Mladen Tomić, Petar Dundov, Mary, Goran Kan Kerkez, Misjah, Paul Hazendonk, Cave, Boriqua Tribez, Kobaya, Veztax, Marko Milosavljević, Marco Bailey, Alexander Kowalski, Luigi Madonna i mnogi drugi. Jedan je od najatraktivnijih muzičkih izvoznih proizvoda Srbije. Sredinom 2010. godine, zajedno sa svojim partnerom, Goranom Isićem, startuje izdavačku kuću Lucky Records sa podlejblom Lucky Light preko Manual Music distribucije iz Holandije. Lucky Records je baziran na hardgroove, tribal techno – u, dok Lucky Light projekat njeguje house, tech – house i easy techno zvuk. Godine 2012. počinje pravo produkcijsko dostignuće na prestižnim etiketama: MB Electronics i Prnogrphic Recordings. Na prvoj žurci u nizu partija techno serijala u Maximusu nam donosi svoj oldschool zvuk insprisan beatovima Lucky Light projekta, a najavljuje dobru zabavu, pozitivnu energiju i energičan closing.

 

Slobodan Popović, aka P.S. član je hercegnovske Groovy Castel Nuovo DJ asocijacije koja ove godine proslavlja deceniju svoga postojanja i kvalitetnog rada, vrhunskim žurkama koje će se odžavati na raznim lokacijama na crnogorskom primorju. Kroz iskustvo koje traje duže od jedne decenije, rad i prezentovanje elektronske muzike kao DJ i promoter, važi za jednog od bitnih činilaca crnogorske klubske scene. Iskazujući sebe kroz nejednolične setove uz zvuke koji se šire od deepa do techna, konstantno tražeći neku novu traku koja će promeniti tok događaja na plesnom podijumu, dočarava sebe kao nekog ko i te kako zaslužuje pažnju slušalaca. U svojoj karijeri nastupao je sa mnogim renomiranim svetskim izvođačima, uvek pokazavši neverovatnu veštinu miksanja: na Exitu, Sea Dance – u, Refresh Festivalu, u Revelinu, Maximusu, U60311 i svim Groovy Castel Nuovo eventima. U Maximusu publika od njega može da očekuje energičan i melodičan techno uz poruku da se spreme za nesvakidašnje ludilo!

 

Podsetimo, prva u nizu techno žurki koje će se održati u novom Maximusu, počinje u petak, 9. septembra od 23 sata. Cena ulaznice do ponoći iznosiće 5 eura, a nakon toga 8 eura. Vrhunska party zona za uživanje u underground muzici i miksanju najlepših ljudskih osećaja. Vidimo se u Maximusu!

 

www.luigimadonna.com

www.dj-speedy.com 

http://www.mixcloud.com/sbobop/

https://soundcloud.com/slobodan-popovic-ps

http://djpshn.promodj.ru/

http://soundcloud.com/p-s

http://www.facebook.com/djpshn

 

Avatar photo

Autor: Igor