Tech wars @ Tube

 

U subotu 21. februara, klub The Tube pravi žurku pod nazivom “Tech wars”. Za Dj pultom nas očekuje domaća, vrlo iskusna ekipa. Vlada Janjić, Goran Zmix Kovačević i Kid Kimi. Ulaz će se naplaćivati 200 dinara.

Vlada Janjić, počinje da radi kao DJ na radiju B92 još davne 1992. godine gde I danas vodi emisiju Stereo Freeze. Tokom svoje dugogodišnje karijere svirao je po raznim domaćim i stranim klubovima kao što su Watergate,Panorama bar u Berlinu, Ultraschall u Minhenu, Propaganda u Moskvi. U Beogradu tokom MAD festivala prošle godine svirao je u prvom srpskom Boiler room-u.

Goran Zmix Kovačević, član je dj kolektiva “Happy people” koji je za vikend proslavio svoj 21. rodjendan. Devedesetih u kultnom klubu Industrija upoznaje ekipu i 1996. godine počinje da uči miksovanje kod Bože Podunavca, Mirka Popova i Laleta. Kao DJ sa Happy People organizacijom prvi put nastupa na jednoj privatnoj rođendanskoj žurci na Avali.

Kid Kimi, član ekipe Masai warriors i resident DJ kluba The Tube, uveliko poznat andergraund publici. Karijeru je započeo pre nekoliko godina, svirajući do sad u poznatim noćnim klubovima Beograda kao što su Mladost, Wats, gradski splav Lasta, Sveta…

 

 

Avatar photo

Autor: Igor