DELIMO KARTE: TECHNO MAG LUIGI MADONNA KONAČNO PONOVO U BEOGRADU

 

Posle serijala izvanredno dobrih žurki, PLAY nastavlja u najjačem mogućem tempu – sledeća žurka najavljena je za 3. novembar, a ime koje će ovog puta zapaliti masu je legendarni Luigi Madonna, jedan od omiljenih techno dj-eva domaćih klabera.

Svi oni koji su imali prilike da Madonnu čuju u kultnom klubu The Tube sigurno su oduševljeni činjenicom da se ovaj techno mag vraća u našu prestonicu u jedan od omiljenih party prostora – Hangar Luke Beograd. Karte su već puštene u pretprodaju po ceni od 690 RSD po kojoj će moći da ih nabave samo najbrži pošto je njihov broj ograničen, i to na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, WinWin
Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.com.

Talentovani italijanski producent i DJ, Luigi Madonna započeo je svoju karijeru sa samo 11 godina. Inspiraciju za svoju muziku pronalazio je u radu velikana techno muzike kao što su Jeff Mills, Adam Beyer, Chris Liebing i Joseph Capriati. Kvalitet njegove muzike je brzo prepoznat – od 2008 do danas izdavao je za neke od najboljih etiketa današnjice, ko što su Drumcode legendarnog Adama Beyer-a, Plus 8 Richy Hawtin-a, Alleanza, Material Series, Sleaze Records i mnoge druge. Ovaj Italijan je poreklom iz istog grada kao i Joseph Capriati kog smatra nekom vrstom mentora. Madonna je ostvario veliku popularnost medju klaberima u Srbiji i njegova traka „Primo“ smatra se jednim od tehno remek dela koje uvek izaziva vanserijski dobre reakcije kod publike. Pre njegovog energičnog seta obavezno poslušajte još neke od njegovih najboljih traka kao što su Summer Sensation, Unconditional Beauty i Le Ly Land.
Domaću podršku Madonni pružiće Teo Trunk, Vuk Smiljanić, Rub a Dub i TKNO.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY koncept je prvi put predstavila Deborah de Luca u februaru ove godine, a niz su nastavili Jay Lumen, Oxia, Guy J i Jeremy Olander.
Možete nas pratiti na Facebooku, gde ćemo svakodnevno objavljivati najnovije informacije o PLAY žurkama.

DELIMO KARTE:

Delimo vam 3×2 karte za ovaj sjajan dogadjaj. Serujte clanak na vasim profilima (public share), lajkujte fb post i nas instagram profil i javite se u inbox (ime,prezime – Luigi adonna). Troje dobitnika obavestavamo o preuzimanju karata. Srecno! 🙂

Avatar photo

Autor: Igor