TECHNO,OSMEH i PLES! Andrew Meller i D.R.N.D.Y stižu u Kragujevac!

 

„Electroshock High Voltage“ je još jedna žurka iz Electroshock organizacije koja će 26.03.2016 prodrmati klub UMK i Kragujevac. Ovim partijem će se označiti početak techno proleća i za to će se pobrinuti domaći DJevi i producenti Andrew Meller i D.R.N.D.Y, dva sjajna momka sa puno izdanja i iskustva!

Svi su već upoznati kakav provod mogu očekivati kada se o ovakvim žurkama radi, tako da…TECHNO,OSMEH i PLES!

Andrew Meller (pravo ime Andrija Antić) jedan je od osnivača jos 3 projekta ReWire, Beat And Juice i Depth Perception. Njegov zuk prisutan je od 2009, kada je zajedno sa Robertom Žigraijem (TKNO) pokrenuo projekat REWIRE, koji se kasnije proširio i na još jednog člana – Nenada Stankovića. Sa obzirom da su svi odrastali uz funk, tehno, disko i haus, produkcija im je bila mešavina svega toga. Sa preko 60 izdanja na raznim etiketama i par top chartova, radili su u bezbroj klubova širom Srbije, inostranstva, kao i dosta festivala, uključujuci i naš najpoznatiji – EXIT, gde su nastupali na manjim stejdzevima 3 godine uzastopno.

Kako je vreme prolazilo i zvuk se menjao, rešili su da svako podje na svoju stranu, gde je 2014-te nastao projekat Andrew Meller. Pod tim imenom možete naći više pravaca muzike, koji su takodje bazirani na haus zvuku. Primese idu zavisno od raspoloženja bilo to deep, tech ili tehno u svakom slučaju radi se o manje semplovanim više sviranim temama. Prvenstveno kao DJ, pa kao producent, ne ostavlja publiku ravnodušnom. Voli da ekperimentiše na podijumu i da se igra ljudskom psihologijom uz što duzi set. Njegov moto je: “koliko energije daš, toliko ceš je dobiti nazad”, samim tim znate šta možete očekivati slušajući njega.

Kao dete D.R.N.D.Y je uvek voleio da uziva u svim vrstama muzike. Godine 2013 odlučio je da napravi svoje prve korake u svetu muzike. Trud, ljubav i svakodnevna posvećenost pomogli su mu da napravi ovaj jedinstveni stil koji danas predstavlja. U njegovim setovima može se čuti sve od Detroit do moćnog melodičnog modernog tehna. Njegove produkcije su svakim danom sve veće, a trake mu izdaju neke od najvećih izdavačkih kuća kao što su Phobiq, Driving Forces, Renesanz, Evolution, Selected, Loose Records i mnoge druge.. Da je on ozbiljan talenat pokazuje i to što njegovu muziku podržavaju neki od najboljih dj-eva sveta. Richie Hawtin, Sam Paganini, Alan Fitzpatrick, Adam Beyer, Marco Carola, Joseph Capriati, Marco Bailey, Adrian Hour, Maceo Plex, Eric Sneo, Andrea Roma samo su neki od njih. Obratite pažnju na ovog neverovatnog umetnika!

Labels: Phobiq ; Renesanz ; Driving Forces Records ; Selected Records ; Funk’n Deep ; Evolution ; Loose Records ; Reload Records ; Patterns Records ; Skeleton ; Jumpstereo Records ; Tauten ; Uno. ; Sun:Sun Records ; Irene Records

Cena karte: 200RSD

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor