WEHBBA ZAGREVA MASU PRED SPEKTATKL NA BEOGRADSKOM SAJMU

 

Beogradsku clubbing scenu ovog petka očekuje još jedna odlična žurka – 25. marta se u klubu The Tube održava promo Raveolution party, na kome će nastupiti WEHBBA, popularni brazilski DJ, uz domaću podršku Marka Milosavljevića i Nemanje Vanovića.

Svi posetioci ove žurke moći će da kupe karte za Art Department i Oxiu, koji će nastupiti na Beogradskom sajmu 1. aprila, po promotivnoj ceni od samo 600 dinara. Ulaz na promo Raveolution party biće 300 dinara.

Posle svoje lepše polovine Anne, koja je nedavno nastupila na We Play Techno festivalu, za DJ pultom kluba The Tube će se konačno naći i WEHBBA, brazilski techno-ambasador. WEHBBA je zubarsku ordinaciju zamenio najjačim svetskim festivalima i klubovima kao što su Pacha, Vibe, UMF; Techno Parade, Ministry of Sound ili Deputamadre, u kojima aktivno pušta muziku preko 10 godina. Nesuđeni zubar je kao producent radio sa gotovo svim značajnijim imenima techno i house scene, kao što su Christian Smith, Laurent Garnier, Carlo Lio (koji 22. aprila dolazi u Novi Sad), Chris Lake, Sharam Jey, Valentino Kanzyani, Kolombo, Joseph Capriati, Coyu, Mark Knight i mnogi drugi. Objavljivao je za mnoge prestižne labele od kojih su neki Tronic, Bedrock, Suara i slični, a do sada je objavio i 4 albuma koji su mu obezbedili mesto na samom vrhu svetske DJ scene. Za zagrevanje pred žurku, poslušajte neke od njegovih hitova i remiksa kao što su Backlash, Mutate, The Bunker ili The Red Sun, ili set iz Boiler Room-a i BPM festivala

Art Department i Oxia stižu na Beogradski sajam 1. aprila, uz domaću podršku Kristijana Molnara i Alternative, a sve to u sklopu Raveolution-a – audio-vizuelnog spektakla nove generacije, koji je po izboru srpskih klabera proglašen najboljom žurkom 2015. godine! Raveolution se ove godine pobrinuo da serijom događaja u nekoliko gradova u Srbiji „zagreje“ klabere pred glavni događaj koji će se desiti u julu 2016, a prvo zagrevanje čeka nas upravo 1. aprila na Sajmu.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house i techno zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Prošlogodišnji Raveolution proglašen je za najbolju žurku 2015. godine ne samo zbog odličnog seta Mladena Solomuna i fantastične zvučne i scenske postavke, već najviše zbog odlične atmosfere koju su napravili gradski ljubitelji kvalitetnih žurki.

Karte za ovaj događaj su u prodaji po ceni od 990 dinara, dok se VIP karte mogu nabaviti po ceni od 1500 dinara. Ulaynice se mogu kupiti u svim objektima Eventima, Win Win shopovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs.

 

Avatar photo

Autor: Igor