Tehno poslastica: Legendarni Marco Bailey se vraća u BG!

 

Beogradske klabere čeka prava poslastica pošto se posle više od dve godine u prestonicu vraća legenda tehno scene Marco Bailey! 
 
Čuveni Belgijanac dolazi 8. aprila u Monsun na promociju četvrtog izdanja sprskog labela “Lucky Light LTD”! A “Lucky Light LTD” je prvi sprski (vinyl only) label koji je uspeo da okupi DJ velikane kao što su The Advent, Alexander Kowalski, Petar Dundov, Gary Beck i Mark Broom, zbog čega je za veoma kratko vreme postao prepoznatljiv u svetskim tehno krugovima. Logičan rezultat toga je da su se prve tri LLL ploče mogle čuti u čuvenom Berghainu, Tresoru, na Drumcode večerima Adama Beyera, ali i na BBC radiju u emisiji “tehno barona” Dave Clarke-a….

Sada se ovom laskavom društvu pridružio i jedan od glavnih aktera tehno scene u poslednje dve decenije – Belgijanac Marco Bailey! Čovek koji je redovan gost na svim eminentnim festivalima i klubovima i koga svakako ne treba posebno predstavljati! Ipak, treba podsetiti da se žurka koju je pre nešto više od dve godine napravio u KPGT-u, kada je poslednji put bio u Beogradu, još prepričava među našim klaberima! A to samo garantuje da će tako da bude i 4. aprila – u Monsunu! 

 
Šlag na tortu za iskrene tehno fanove će biti i ostatak ekipe, koja će se naći za pultom Monsuna. Praktično direktno iz čuvenog berlinskog Tresora u Savamalu dolazi jedna od najvažnijih karika makedonske scene – Goran Kan! Veoma dinamično veče garantuje i predvodnik mlađe garde domaće tehno scene, Speedy, kao i Kobaya, jedna od najbolje čuvanih tehno tajni Beograda! Karte su 600 dinara.
Avatar photo

Autor: Igor