TECHNO PRINC BEN KLOCK zatražio je da stage bude postavljen u nivou s ljudima!

 

Kako saznajemo, Ben Klock je za svoj dolazak na Foam Fest imao poseban zahtev. Slavni DJ i producent zatražio je da stage bude postavljen tako da za vreme nastupa bude u nivou s ljudima. Verujemo da će se to posetiocima više nego svideti.

Rezident berlinskog Berghaina, najpoznatijeg underground kluba na svetu, nastupiće pred nekoliko hiljada ljudi na beogradskom Foam Festu, u četvrtak 27.Avgusta. Foam Fest će se ove godine održati od 27. do 30. Avgusta, te će posjetitelji moći da uživaju u 3 dana i 3 noći odlične muzike i to sve na plaži. Organizatori Foam Festa su nakon 7 godina odlučili da presele festival pod otvoreno nebo, na savsko jezero Adu te za tu priliku izgrade poseban stage i to na vodi.

Uz Ben Klocka, na techno četvrtku, nastupiće Christian Varela te najveća imena regionalne techno scene – Petar Dundov, Dejan Milićević, Lea Dobricic Mladen Tomić i još mnogi drugi.

Ulaznice

Ulaznice su podeljene u 5 paketa od kojih paket 1 uključuje samo ulaz na festival, dok drugi paketi uključuju i smeštaj i obroke u restoranu.

Paket 1 čini trodnevna ulaznica za festival koja obuhvala tri noćne i tri dnevne žurke i iznosi 21 eur.

Više informacija potražite na stranici festivala:

http://www.belgradefoamfest.com/

Ulaznice se mogu kupiti online putem DD tickets online trgovine:

http://www.ddtickets.rs/ddtickets.asp?LangID=3&StructID=%7bA2CB37D6-4C12-427A-90C8-B6CD57C24246%7d&ProdGUID=%7b524557B8-C181-4C8E-8CF8-96A284ED5C76%7d&StepID=1

Linkovi:

http://www.belgradefoamfest.com/

https://www.facebook.com/belgrade.foamfest.official?fref=ts

Kako je izgledao Ben Klockov nastup na ovogodišnjem Awakeningsu..

https://www.youtube.com/watch?v=3Lz9nZyJijs

Line up za ostale dane festivala:

Freemasons, Funkerman, Niki Beluci , Sonique, Stanton Wariros, Sick Individuals, Rosske, Cavin Viviano i mnogi drugi

 

Avatar photo

Autor: Igor