Techno spektakl u režiji Fernande Martins i Eric Snea 25. septembra u Magacin Depo-u!

Konačno u Beogradu TECHNO SPEKTAKL u režiji brazilske lepotice Fernande Martins koja će se predstaviti u okviru svog projekta DOT CHANDLER, a zajedno sa njom će puštati i čuveni nemački producent/dj i bubnjar ERIC SNEO-a, kao i naš poznati producent TKNO.

Organizacija “Electronationzone” će 25. septembra u okviru projekta “DONTWALKDANCE” pokušati da beogradskoj publici pokaže šta je pravi TECHNO ZVUK i rejv koji će se dugo pamtiti! Sam naziv dogadjaja nam nagoveštava da na ovoj žurci nema stajanja već samo igranja i plesanja do jutra uz najbolji mogući techno koji će nam prirediti Fernanda, Eric i TKNO.

Prelepa Fernanda je počela da se bavi DJ-ingom još 2005. godine kada je uvidela koliko voli techno muziku i taj tvrdji zvuk koji je zavolela i počela da pušta. Njena harizma koju ima u sebi, perfektno umeće miksovanja kao i odličan izbor traka koje koristi u miksovima doveo je do globalne scene i do toga da pušta po celom svetu. Ova sjajna brazilka će u Beogradu doći da predstavi svoj projekat pod nazivom “DOT CHANDLER” koji se može reći još tvrdji i jači u odnosu kada pušta kao Fernanda.

Projekat tj. njen alias “Dot Chandler” je pokrenula da pokaže kolika je njena ljubav i povezanost prema techno muzici. Poenta ovog projekta je da se poveže sa publikom i da zajedno sa njom plešu od prvog do zadnjeg bita u setu, a upravo će pod tim imenom puštati u Beogradu 25. septembra.

Kako to sve zvuči možete čuti u jednom od njenih najnovijih setova u linku ispod.

Konačno smo dočekali da i nemački techno vizionar Eric Sneo gostuje u Beogradu. Eric je DJ koji je u detinjstvu svirao bubnjeve, klavir i harmoniku, a to je sve kasnije pretočio u svoj jedinstven techno koji bukvalno svira na svojim E-bubnjevima u toku svog live nastupa. Sada već davne 1998. godine Sneo postaje rezident DJ najpoznatnijeg nemačkog kluba “The Palazzo”, a 2002 pokreće i svoje žurke pod nazivom “TanzDer Familie”. Te godine zajedno sa Udo Niebergall-om otvara lejblove “Masters Of Disaster and Beatdisaster” na kojima su izdavali trake mnogi velikani techno muzike kao što su Gayle San, The Advent, Chris Liebing, Hertz, Rush i mnogi drugi, a zajedno sa njima i sam Sneo je izdavao trake na svom lejblu.

Sa svojim jedinstvenim nastupima na takozvanim E-bunjevima Eric Sneo je tih godima postao jedan od najtraženijih DJ-eva na svetu i gostovao je na festivalima i klubovima širom sveta. 2011 godine osniva svoj novi lejbl pod nazivom „Mudra Audio“ na kojem je izdao svoj novi album “POLARITY” u martu 2012. godine. Podržan od strane legendi kao što su Laurent Garnier, Len Faki, Dubfire, Christian Varela, Marco Bailey, Luciano, Gabriel Ananda i Cari Lekebusch, Sneo dobija poziv i od Umeka i producira traku „Shut Up & Dance“ koja je izašla za poznati techno lejbl 1605.


Uvertiru za ovo vrhunsko veče koje će nam prirediti legenda Eric Sneo i techno kraljica Fernanda Martins je sjajni producent i DJ Robert Zigrai poznatiji svima kao TKNO. Robert se još davne 2002. godine zainteresovao za elektronsku muziku i techno, a na njegovu karijeru i produkciju su imali uticaj legende kao što su Chris Liebing, Adam Beyer, Jeff Mills, Len Faki.

Preko 10. godina je radio na projektima ReWire, Beatandjuice, Volt & Vintage, a 2013. godine odlučuje da udje u TECHNO vode pod imenom TKNO i samim tim pokaže svoju ljubav prema techno muzici. Njegova produkcija nije prošla nezapaženo i do sada je dobio podršku DJ-eva kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren i mnogih drugi.

Cena karte i prodajna mesta za ovaj techno spektakl će biti uskoro poznata, a za sve ostale u informacije u vezi ove sjajne žurke možete dobiti na oficijalnoj facebook stranici “DONT WALK DANCE” klikom ovde. Kako organizatori najavljuju ovo je samo prvi u nizu od dogadjaja koji tek slede.

LINE UP:

Dot Chandler aka Fernanda Martins
Eric Sneo
TKNO

Cubbo Bookings

MESTO ODRŽAVANJA:

Magacin Depo

CENA KARTE: 500.din i može se naći preko oficijalnog sajta DD TICKETA KLIKOM OVDE

VREME ODRŽAVANJA:

25.09.2015!

OFICIJALNI FACEBOOK EVENT KLIKOM OVDE.

DONT WALK DANCE!

 

Avatar photo

Autor: Igor