Tehno spektakl!Cuveni Boza Podunavac konacno u K.Mitrovici!

 

K.Mitrovica 11. marta 2017. imati čast da ugosti legendu techno scene na događaju koji nosi naziv ,,From North to South” u klubu Crna Dama!
 
Infinity ovog puta udružuje snage i obeležava 10 po redu ,,From North to South” događaj na novoj lokaciji. Cilj je i dalje isti, pružiti domaćoj publici jedinstveno iskustvo uz producente i izvodjače koji na najbolji mogući način prezentuju zvuk širom sveta.
 
Od početka serijala ,,From North to South” organizacija potrudila se da predstavi neke od najzanimljivijih i najtraženijih umetnika iz Srbije i Regiona, pa su tako do sada već nastupali:
 
TKNO, Bojan Vukmirovic, Sugar Lobby, MENE, Calavera-Manya, Petrovic Yugoslavia, Goranche, Tarik Alic, Predrag Janus, Mensur Ljajić, Marko Milosavljevic, Pashke, Regy, BOKEE, Shon, Malik, SEEK. Milos Pesovic, DGNRK, Marko Wite, Trips and Tics, BULI, Aleksandar Shek Ilic, None of the Above, Mare de, Veljko Tomanovic, Mensur Ljajić, Hippie Schizik, Bato Crnisanin, JEFFRINSKY, Nemanja Godjevac

Menadžment kluba Infinity je odlučio da bukira jednog od najboljih tehno DJ-eva sadašnjice Boza Podunavca.

 
Jedno vam možemo obećati, a to je da je u najavi spektakl kakav K.Mitrovica i okruženje još nisu vidjeli.
 
I na kraju, budimo i mi surovo iskreni. Naime, u ispisanim redovima niste pročitali hvalospjeve koji su kao marketinški trik upuceni masi koja treba da kupi kartu. Ne, to je bio poziv da prisustvujete događaju, koji moze imati istorijski značaj za razvoj lokalne muzičke scene.
 
Techno Happening ,,From North to South”  održava se u sklopu cluba Crna Dama, na adresi Butik Diablo u Kosovsloj Mitrovici.
Avatar photo

Autor: Igor