DELIMO KARTE: Čuveni SLAM se vraća u BG posle pet godina

 
Kultni škotski tehno duo Slam vraća se u Beograd posle pet godina pauze, a kako im je novi album jedna od najtraženijih stvari na svetskoj elektronskoj sceni u ovom trenutku – jasno je da se očekuje novi ludi party!

 
Jesenju sezonu Lucky Records žurki zatvoriće škotski duo Slam koji će se nastupiti u subotu, 20. decembra, u Hangaru kod Luke Beograd (Knežopoljska 3). Oni su poslednji put bili u prestonici Srbije 2009. godine, kada su u Belexpocentru nastupili sa legendarnim Adamom Beyerom i napravili žurku za pamćenje, tako da je sigurno da ih ništa manje neće zadovoljiti ni ovog puta. 

Postoji nekoliko imena na elektronskoj muzičkoj sceni koja se ne moraju predstavljati. Nakon više od 25 godina karijere, škotski dvojac SLAM je jedno od njih. Ova godina jedna je od najdinamičnijih u njihovom radu. Peti album SLAM-a „Reverse Proceed“ najavljen kao najbolji materijal do sada, objavljen u oktobru, pokazao je još jednom zašto su ovi legendarni producenti i dalje važan deo elektronske muzike. 

 
Davne 1991. godine, osnovali su „Soma Records“ lejbl, na kome se mogu naći materijali Daft Punk-a, Silicone Soul-a, Funk D’Void-a, Alex Smoke-a, Gary Beck-a i mnogih drugih. Pored rada na sopstvenoj etiketi, koja je nedavno objavila svoje 400-to izdanje, ovaj dvojac producira muziku za Figure, Drumcode, Bek Audio i Paragraph imprints. Pre dve godine, počeli su sa emitovanjem Slam Radio podkasta, koji okuplja neke od najboljih svetskih tehno DJ-eva.


Našoj publici hrvatsku elektronsku scenu predstaviće DJ i producent Edy C. Nastupiće i beogradski DJ Speedy koji će raditi back2back sa Goranom KANom aka Kerkezom, jednim od vodećih makedonskih disk džokeja. Prvi kontigent karata prodaje se po 690 dinara, a cena će do dana žurke postepeno skakati.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

DELIMO KARTE:

NAGRADNA IGRA: DELIMO VAM KARTE ZA VELIKO GOSTOVANJE SLAM-a. VAŠE JE SAMO DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠEM FACEBOOK PROFILU I DA NAM U INBOX FACEBOOK STRANICE POŠALJETE VAŠE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “SLAM-a” NAJSREĆNIJI DOBITNICI ĆE BITI OBAVEŠTENI O NAČINU PREUZIMANJA!!! SREĆNO…..

NAGRADNA IGRA TRAJE DO ČETVRTKA UVEČE KADA ĆEMO POBEDNIKE OBAVESTITI O NAČINU PREUZIMANJA KARATA!

 

 

 
Avatar photo

Autor: Igor