Na mt:s NOĆ REKLAMOŽDERA 2014 dolazi Jean Marie Boursicot!!!

20. decembra u 20.30, direktno iz Pariza avionom Air Serbia, u Sava Centar stižu reklame iz najveće reklamoteke na svetu „Jean Marie Boursicot”.

Velika i radosna vest za sve posetioce mt:s Noći Reklamoždera je da nam ih lično, a povodom ovogodisnjeg jubileja, donosi njen autor Jean Marie koji je u Beogradu poslednji put bio 1996. godine na prvoj Noći Reklamoždera. O ovogodišnjem programu JMB kaže: „Tokom ove nove Noći Reklamoždera videćete neke prelepe reklame. Neke od njih će vas dirnuti u dušu, druge su egzotične, neke se mogu smatrati otrcanima, ali najčešće su veoma smešne.

Tema ovogodišnje Noći je: Beograd, grad kreativnosti i sjajnih ideja! Iz tog razloga, sa nama jeTuristička Organizacija Beograda!

Kao podršku domaćoj kreativnosti, tradicionalno imamo glasanje publike za našu NAJpopularniju reklamu – TOP 10.

Top 10 finalisti su:

1. Najlepše želje – Najlepši znak pažnje

2. Donkafa – Imaš šta da podeliš

3. Telekom Srbija – Internet svuda

4. DIS – Crni Gruja i Zmago u DIS-u

5. Chipsy – Domaćinski duel

6. OTP Banka – Otvoreni keš kredit

7. Air Serbia – Nova krila Evrope

8. Guarana – No sleep chuallenge box

9. Idea – Beograd grad novih IDEA

10. Grand Aroma – Osvaja

Glasanje je u toku i svoj glas možete dati na sajtu www.nocreklamozdera.com

KARTE za ovu jedinstvenu NOĆ, mix svetskih reklama, muzike i novogodišnje atmosfere su u prodaji na Blagajni Sava Centra i na www.eventim.rs, u Win Win radnjama i na www.ddtickets.rs i u knjižarama Vulkan i na www.gigstix.com.

Cena ulaznica: 700 rsd.

Zahvaljući generalnom pokrovitelju manifestacije MT:S, biće to veče među prijateljima, gde ćete se osećati domaćinski garantuje CHIPSY, a da je ovo 3u1 veče mix reklama, muzike i dobre zabave gde nećete spavati uz nas obećava DONCAFE. Vruću atmosferu u Sava Centru rashladiće FRIKOM sladoledi, a da ćete na crnu mačku staviti tačku osiguraće UNIQA. Jednostavno, ovo će biti jedno veče velikih IDE(j)A!!! Kroz mt:s Noć Reklamoždera moći ćete da proputujete ceo svet, a na sve te destinacije mogu da vas odvedu naši partneri AIR SERBIA i ETIHAD AIRWAYS.

mt:s Noć Reklamoždera, noć na koju se čeka godinu dana, noć koja se pamti, noć u kojoj se sanja otvorenih očiju.

Promenite ritam i uživajte u zabavnom, umetničkom i bioskopskom kvalitetu reklama!

Avatar photo

Autor: Igor