BRANKOW slavi četvrti rođendan!

Nekada gotovo zaboravljeno staro skladište u srcu Brankovog mosta, entuzijazmom nekoliko ljudi imaštom jednog velikog čoveka, genijalnog pokojnog arhitekte Đorđa Geca, postalo je pre 4 godine klub koji je ubrzo stekao reputaciju jednog od omiljenih i najboljih mesta za noćni provod u Beogradu.

Tokom ove 4 sezone kroz njega je pored hiljada gostiju i desetina DJeva sa domaće scene prošao i sam krem svetske house produkcije – The Freemasons, Karmon, Funkerman, Claptone, Dimitri from Paris, Tube and Berger, Krak and Smaak i mnogi drugi.

Brankow je tokom vremena izgradio svoj unikatni stil koji ga jasno diferencira među ostalim klubovima u Beogradu. Pored već spomenutog vrhunskoj DJ line-upa i sjajnog ambijenta koji je delo jednog od naših najvećih modernih arhitekti, posebno se ponosimo kvalitetom našeg samog muzičkog programa i kako kažu naši gosti – najboljim koktelima u gradu.

Sada je došlo vreme da proslavimo naš četvrti rođendan, a za ovu priliku smo spremili vrhunski muzički program, čija je kruna nastup domaće house atrakcije The Beatshakers. Ovaj sjajan dvojac koji je na turneji od marta, poslednji nastup ove godine i kraj turneje će upravo imati u klubu BRANKOW na žurki povodom našeg četvrtog rođendana. Na našem dugom spisku rođendanskih zvanica pored poznatih i javnih ličnosti uvek ima i uvek će biti mesta za sve naše drage goste, pa vas pozivamo u četvrtak 18.12. da zajedno proslavimo još jednu godinu rada najboljeg noćnog kluba u Beogradu.

Vidimo se!

Avatar photo

Autor: Igor