Organizatori Njujorških zabava i žurki, firma ‘Teksupport‘ najavila je prva imena koja će se naći na otvaranju Gather Outdoors Festivala.

 

Poznati od strane entuzijasta elektronske muzike kao firma koja stoji iza nekih od najzanimljivijih mega-rejvova u Bruklinu, Teksupport se nada da će ovaj novi festival ponuditi svojim regularnim posetiocima “osvežavajuci odmor od velikog grada” Dogadaj će biti smešten na tri bine, koje planiraju da ugoste “neke od industrijskih najinovativnijih dj-eva“, gde će se pored toga potruditi da publici prijušte nekoliko različitih opcija za kampovanje kao i niz sezonskih aktivnosti.

 

U početnoj postavi Gather Outdoors festivala nalaze se neki od muzičara poput Amelie Lens, Audiofly, MK, Moscoman, Stacey Pullen, Danny Tenaglia, Doc Martin, Floorplan, Francesca Lombardo, Ryan Elliott, Gaiser, Matador and the Desert Hearts crew (Mikey Lion, Lee Reynolds, Marbs).

 

Sam dogadaj bi trebalo da se održi tokom Memorijalnog vikenda u odmaralištu Holiday mountain u Catskillsu-koje važi za mirno i odilično mesto, koje je manje od 90 milja udaljeno od centra Menhetna.

 

Pogledajte čitav line up na slici ispod. 

Avatar photo

Autor: Igor