TIME CODE-Jedan od uspešnijih projekata kada su u pitanju ekskluzivni događaji na našim prostorima, uveliko nam sprema svoj 8-mi događaj.


TIME CODE
-Jedan od uspešnijih projekata kada su u pitanju ekskluzivni događaji na našim prostorima, uveliko nam sprema svoj 8-mi događaj.

Zvanično prvi događaj u 2019-oj godini, smešten je u prelepu ALLURE HALU istoimenog luksuznog hotela u Venizelosovoj ulici. Glavni izvođač večeri je mistični ASAS koga karakteriše melodičan tech zvuk koji će se savršeno stopiti uz samu arhitekturu Allure hale i njene atmosfere. ASAS takođe blisko sarađuje i sa dobro poznatim Mia Mendi projektom na čijem kanalu možete preslušati zvuk koji nam ASAS donosi.

Broj karata je ograničen na 400, a dostupne karte se smanjuju svakog minuta s obzirom da se event održava za svega 4 dana. Ukoliko želite da obezbedite svoje karte na vreme, pošaljite poruku na 069/1001-777 za informacije.

Zvaničan događaj: Time:Code w/ ASAS at Allure Hall

Više o izvođaču: www.facebook.com/subjectasas/

YouTube na kom možete preslušati zvuk koji nam ASAS donosi: www.youtube.com/user/miamendi/featured

Time Code YouTube kanal: https://bit.ly/2MPBqzZ

Ukoliko želite da među prvima saznate lokaciju sledećih događaja pre javne objave, prijavite se na sajtu thetimecode.com/sign-up 

 

Avatar photo

Autor: Igor