Terry Francis: “Tata” tech-house-a sprema šou u klubu “The Tube”

 
Jedan od najpoznatijih britanskih DJ-eva  i “tata” tech-house zvuka Terry Francis nastupiće u petak (15.03) u klubu “The Tube”. Partner u DJ pultu biće mu domaći pandan, Lale iz organizacije Happy People, pionira elektronske scene u Srbiji.  
 
Terry Francis je jedan od DJ-eva čije ime je zlatnim slovima uklesano u istoriji elektronske muzike pošto je osmislio elegantan spoj techno i house zvuka koji se danas naziva tech-house.
 
 
U sam “crème de la crème” svrstava ga i to što je 1997. godine proglašen za najboljeg mladog DJ-a od strane mazagina “Music“, pa ne čudi što se očekuje da u novom povartku na “mesto zločina”, klub “The Tube”, napravi još jedan šou.
 
Uvertiru za Francisov nastup napraviće DJ Lale,  broj jedan organizacije “Happy people” koja spada među začetnike elektronske muzike u našoj zemlji. Karte se prodaju na ulazu u klub i koštaju 400 dinara. Dan kasnije u klubu “The Tube” svoju rezidenturu, uz slobodan ulaz i akciju besplatnih koktela za dame od 23.30 do 01.00h, nastavljaju maheri disco fanky house-a – Oysha i Goran Starčević.  

 

Avatar photo

Autor: Igor