TIME:CODE – Beogradski boiler room?

 

Prošle nedelje je održan zvanično prvi event TIME CODE-a. Nova priča ima za cilj da spoji jedinstvene lokacije Beograda i Srbije sa kvalitetnim zvukom eminentnih DJ-eva. Poput svetskog Cercle-a prvi event održan je na jedinstvenoj lokaciji koju znamo samo pod nazivom Belgrade Rooftop s obzirom da je koncept eventa isključivo odabrana ekipa gostiju tačnije-invite only

60 izabranih članova đuskalo je na nepoznatoj lokaciji, u susret sunset-u u kvalitetnim tech, deep zvucima koji su se čuli sa samog vrha jednog od najviših krovova Beograda. 

DSC_3664

Iza TIME CODE organizacije stoji iskusan tim DJ-eva i event organizatora koji za cilj imaju stvaranje novog brenda na ovim prostorima koji će popuniti gep između festivala sa jedne i klubova sa druge strane. Nalik Cercle-u i Boiler Room-u, organizacija će težiti da svojim bliskim gostima, i onima koji budu imali priliku da postanu isti, pruži muzičko putovanje kroz, za sada, tech i deep zvuk a sve to na unikatnoj lokaciji koja će biti poznati samo TC članovima.

Naredni event je već planiran u Novom Sadu, i to za vreme EXIT festivala gde će samo odabrani broj gostiju imati priliku da se kvalitetno opusti na ekskluzivnoj lokaciji i zagreje za sam festival. 

Ukolko želite da budete u toku sa dešavanjima i možda postanete gost, onda definitno ispratite TIME CODE na sajtu www.thetimecode.com kao i na Instagram i Facebook kanalima. 

U nastavku možete premijerno pogledati prvi jednočasovni set sa samog događaja kao i par fotografija. Zatim na YouTube kanalu, takodje možete pogledati TIME TO EXPLAIN intervju kao i preslušati TIME CODE Radio Show

DSC_3503

DSC_3802

DSC_3566a

36874227_10213655220748122_1161251997404364800_n

Da li je Beograd dobio svoj boiler room ili možda cercle, ostaje nam da saznamo.

 

Avatar photo

Autor: Igor