TIME : CODE + Jonas Saalbach Live + Krka National Park = SAVRŠENSTVO

 TIME : CODE + Jonas Saalbach Live + Krka National Park = SAVRŠENSTVO

TIME:CODE ekipa je odlučila da nas obraduje sa svojim novim videom gde su ugostili može se reći jedinstvenog Jonasa Saalbacha koji je izveo svoj savršen “live act” na lokaciji koja ostavlja svakog bez teksta – Krka Nacionalni Park.

Nacionalni park “Krka” smešten je na područiju Šibensko-kninske županije i obuhvata površinu od 109 km² najlepšeg toka reke Krke i donji tok reke Čikole. Sa potopljenim delom ušća Krka je duga oko 72,5 km i po dužini je 22. reka u Hrvatskoj. Izvire u podnožju planine Dinare, 3,5 km severoistočno od Knina. Sa sedam sedrenih vodopada i ukupnim padom od 224 m, Krka je prirodni i krški fenomen. Sedreni vodopadi reke Krke temeljni su fenomen ove reke.

Upravo na ovoj prelepoj lokaciji TIME:CODE ekipa nam je dovela ovog poznatog nemačkog umetnika Jonasa Saalbacha, a koji nam je u sat i petnaest minuta svog “live-act” izvodjenja dočarao jedinstveni sofisticirani muzički stil zasnovan na hardveru koji mu daje neobičan i poseban zvuk može se reći novog života koji je ispunjen emocijama i nekom čudnom energijom koja se širi njegovim trakama i setovima.

Kroz ovaj set za TIME:CODE dao nam je uvid u njegov novi album koji bi trebao da izadje u oktobru mesecu, a kroz celo ovo muzičko putovanje Jonas nam je dočarao svoj energični nastup uživo i jedinstven stil melodičnog house-a i techno-a koji on neguje već godinama unazad. Moramo još da napomenemo da Jonas iza sebe ima izdanja za čuvene diskografske kuće kao što su Einmusika i Bedrock, a i vlasnik je poznatog lejbla Radikon.

Šta da vam kažemo osim uživajte kako u videu, tako i u muzici, a TIME:CODE će nastaviti da nam pruža u budućnosti bezvremeno iskustvo ugošćujući i snimajući umetnike na najlepšim mestima na našoj planeti….

TIME:CODE youtube kanal možete zapratiti klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor