Tolroom live spektakl 31. marta u Belexpo Centru!

 

Beogradska publika imaće priliku da uživa u izvodjenju najkvalitetnije muzike predvodnika Toolroom etikete, Mark Knight-a koji ovoga puta sa sobom dovodi i članove ekipe među kojima je veoma poznato olds school ime Technasia, a pored njega svojom muzikom će se predstaviti Matt Smallwood i Mark Storie. Kao domaća podrška DJ pult sa ovim velikanima deliće dobro poznati IDQ.

Toolroom Records internacionalno je poznat kao vodeći i najinovativniji brend globalne dance scene. Sa decenijom rada iza sebe  u muzičkoj industriji izvojio se svojom strašću prema kvalitetnoj house muzici i bliskom povezanošću sa svojim fanovima. Toolroom Records nastao je 2003. sa njegovim osnivačima DJem i producentom Mark Knight-om i njegovim bratom Stuart Knight-om. Brzo se razvijajući, ovaj lejbl postao je sinonim za najkavlitetniji house i tech house zvuk. Proširujući se na Toolroom elektronske muzičke događaje, rezidenture i festivalske nastupe, radio pa čak i TV program, ovaj lejbl veoma je izašao iz standardnog modela jedne izdavačke kuće. Nešto najsvežije iz ove kuće je Toolroom Academy kojom se tim proširuje edukativnim prostorom nudeći ceo spektar kurseva produkcijskih inovacija, a pored toga svakako i nezaobilaznih DJ kurseva. Iako sada sa već 10 godina iza sebe, sa veoma jakom muzičkom vizijom i uskim odabirom trenutno najaktuelnijih i legendarnih artista, ovo je tek početak vizije koju Toolroom ima sa velikom željom da je sa svima podeli.

https://www.facebook.com/toolroomrecords/

http://www.toolroomrecords.com/

Mark Knight

DJ, producent, vlasnik lejbla i biznismen, Mark Knight dokazao je svoj prelep ali veoma redak talenat u musickoj industriji. Zauzimajući drugo mesto najprodavanijih artista svih vremena Beatport liste, njegova karijera razvija se vise od jedne decenije sa izdanjima na različitim lejblovima poput Suara, 1605, Stereo i naravno njegov Toolroom. Još od svog debitovanja 2008. Mark Knight nije ni jednom izostao iz DJ Mag’s Top 100 DJ glasanja. U međuvremenu usledila je Grammy nominacija za rad na albumu sastava Black Eyed Peas, a pre tri godine ovaj velikan proslavio je i 10. rođendan svoje etikete Toolroom Records. Dosadašnjim radom svrstao se u sam vrh vodećih igrača elektronske dance muzičke scene, a kako i on sam govori, još nije ni blizu svog vrhunca.

Mark Knight svoj poslednji veliki nastup u Beogradu imao je davne 2011. godine kada je nastupio na “Belgrade Beer Festu” pred oko 30 000 ljudi. Pored toga, negovi nastupi na Exit Festivalu, Love Festu, Love&Culture u Novom Sadu pamte se po ništa manje nego pravom spektaklu.

https://www.facebook.com/djmarkknight/?fref=ts

https://www.djmarkknight.com/

https://soundcloud.com/markknight

Technasia

Dobro poznato oldschool ime Technasia ponovo stiže u Beograd.  Sastav Technasia osnovali su Charles Siegling i Amil Khan 1996. i u ovom sastavu su se predstavljali i radili skoro 10 godina. 2010. Charles Siegling preuzima Technasiu kao solo projekat i staje ispred njega. Trake sa kojima je ovaj projekat osvojio srca globalnih rejvera su nezaboravne Force, Oxide, Evergreen, koje se i dan danas čuju u setovima DJeva. Technasia u svojoj diskografiji ponosno ima tri albuma, bezbroj singlova i remiksa,  a Charles Siegling nastupao je na festivalima poput Wire, Monegros, Primavera, Klubbers, I Love Techno, Time Warp, Nature One, Dance Valley, Awakenings, Future Music, takođe u svojoj biografiji što se klubova tiče, broje se najbolji, Rex Club, Nitsa, Space, Ministry Of Sound, Berghain, Tresor, Fabric, Sankeys…

https://www.facebook.com/Technasia.Official/

https://soundcloud.com/technasia

Mark Storie, ili “predvodnik nove škole”, kako ga nazivaju fanovi i kolege, od svojih prvih muzičkih koraka odlično je znao da ‘pliva’ u raznim žanrovima i prosto ga je nemoguće svrstati i ograničiti.

Od kada je 2003. godine debitovao u sad već legendarnom klubu “End/AKA” za “Underwater” i “Kidology”, zajedno sa svojom ekipom Ninja Cowboys, Mark je nizao uspeh za uspehom, što mu je otvorilo vrata najpoznatijih svetskih klubova poput “Cocoon-a” u Frankfurtu i “Terazza of Space” na Ibici, najboljem svetskom klubu po izboru DJ Mag-a. Takođe, imao je veliki broj festivalskih nastupa kao rezident Toolroom Knights-a.

https://www.facebook.com/djmarkstoriemusic/


Matt Smallwood je engleski DJ i producent koji je na sceni već skoro dvadeset godina. Eksperimentisanjem i širokim dijapazonom žanrova u kojima se odlično snalazi, postao je pravi miljenik publike.

Podrška Carl Cox-a, koji ga je imenovao za DJ-a godine u DJ Mag-u, donela mu je izdanja za najveće svetske lejblove.

Njegovo skorašnje izdanje “Perfect Sunrise” predstavlja vrhunac njegove karijere i potpisao ga je najveći house label na svetu, Toolroom Records.

https://www.residentadvisor.net/dj/mattsmallwood

Facebook event:

https://www.facebook.com/events/1412073858825746/

Pretprodaja ulaznica preko Eventim i Gigstix prodajnih mreža po trenutnim cenama od 790 dinara i VIP 1290 dinara.

http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/toolroom-live-beograd-belexpocentar-947026/performance.html

http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/1571-toolroom-live-3103–31032017–beograd-belexpocentar

 

Avatar photo

Autor: Igor