VIDEO :: Matador i Hito pomerili granice BEOGRADSKOG KLABINGA!

Mnogo sjajnih žurki se u poslednje vreme održava u našem glavnom gradu, i na skoro svim se super provedemo, ali ono sinoć je bilo PUN POGODAK! Magacin Depo je bio bukvalno pun do poslednjeg klabera, a ko zna koliko je još ljudi ostalo ispred koji nisu mogli da udju jer nisu obezbedili na vreme kartu za ovaj techno spektakl koji će se dugo prepričavati.

Ne treba mnogo reči trošiti na set sjajne JAPANKE HITO od koje nismo ni približno očekivali tako brutalan i jak set, jer kad god smo je slušali na ENTER žurkama ona je bila na sporednim stejdževima ili uvertira za velike techno magove, ali zato sinoć u DEPO-u je pokazala svoje pravo lice i vozila nas od svoje prve pa do zadnje trake.

Pogledajte video i sve će vam biti jasno kakav je set bio ove sjajne JAPANKE!

Nakon nje na scenu stupa jedan jedini Matador koji i da gostuje sledeći vikend u Beogradu, isto bi se tražila karta više. Matadora smo sinoć slušali po četvrti put i kao svaki put do sad njegov set je bio za ČISTU DESETKU! Po nama momenat i HAJLAJT večeri je definitivno bio trenutak kada je pustio svoj najnoviji remiks legendarne trake OXIA – Domino! U tom trenutku prepuni Magacin Depo pada u opšti delirijum.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nakon Matadora na scenu stupaju super raspoložena Lea Dobričić i sada već jedan od naših najboljih techno DJ-eva Ilija Djoković koji od prve trake pokazuju da se večeras kući ne ide do poslednjeg bita. 

Najbolje moguće otvaranje seta, sačekajte momenat na 01:00!  

To je to od nas, vidimo se na sledećem rejvu.

Avatar photo

Autor: Igor