TOMORROWLAND NAJAVIO NOVOGODIŠNJU ŽURKU I DATUME NOVOG FESTIVALA!

 TOMORROWLAND NAJAVIO NOVOGODIŠNJU ŽURKU I DATUME NOVOG FESTIVALA!

Odbrojavaju se dani, sati, minute i sekunde do spektakularne virtualne novogodišnje noći.
Pritisnut i dalje, kao i svi ostali, pandemijom koronavirusa, kultni festival Tomorrowland svoj brend nastavlja održavati aktivnim, a fanove zadovoljenima, serijom virtualnih žurki. Upravo je najavljen još jedan i čini se da nam se opet, kao i u slučaju nedavnoga digitalnog festivala, sprema prava poslastica.

Koncept Around The World se nastavlja virtualnim dočekom Nove godine, a iako prvi digitalni festival nije osigurao profit, produkcijska lestvica je postavljena toliko visoko da nema straha kako će i takav doček biti sjajan.

“Verujemo kako će digitalno nastaviti egzistirati uz živo. Takođe verujemo kako moramo kreirati trenutke koje će ljudi željeti doživljavati livestreamom na poseban način”, rekao je suosnivač Tomorrowlanda Michiel Beers. Više informacija o novogodišnjem eventu dobićemo ovih dana, a odbrojavanje na službenim stranicama Tomorrowlanda već traje.

Povratak festivala u stvarnom svetu ipak se planira – bolje rečeno, organizatori se nadaju – za vikende od 16. do 18. i 23. do 25. jula sledeće godine.

IZVOR: Klubikon.com

Avatar photo

Autor: Igor