Trens i dram ovog vikenda u Barutani!

 

Nakon nedavno završenog četvorodnevnog “4elements” festivala, beogradska Barutana je ponovo u stanju pripravnosti za novi party vikend! Ovog vikenda, 31. jula i 1. avgusta, Barutana predstavlja dve žurke – jednu za trensere, drugu za dramere, a odličan provod je zagarantovan.

Petak, 31. jul u Barutani rezervisan je za “Psychodelic trance reunion” – a u pitanju je veliko okupljanje svih ljubitelja kvalitetnog trensa. Za DJ pultom biče Intellect ekipa, tačnije Aki i Vlada, a ulaz će biti besplatan do pola 1 posle ponoći, nakon čega će se na ulazu prodavati karte po ceni od 250 dinara. Spremite se za dugo veče, a možda čak i dočekate jutro u Barutani.

Subota je prvi dan avgusta, a za početak novog meseca Barutana je spremila najbolji domaći d’n’b lajnap ove godine! U okviru “Drum&Bass Allstars” večeri nastupiče čak 7 DJ-eva, i to: Codex, Rahmanee, Necone, Phillie P, Jackie Dagger, Cooby Selecta i Pandorum. Žurka je zakazana za subotu, 1. avgust od 23h.

Već narednog vikenda – tačnije u petak, 7. avgusta, u Barutanu stiže čuveni Alexander Kowalski, koji će nastupiti uz domaću podršku u sastavu Lea Dobričić & Bokee. Ulaznice se već nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, po ceni od 590 dinara.

 

Avatar photo

Autor: Igor